Nieuws & updates

 

De Tijd: Ontmoet de winnaars van de fondsenwereld

De zakenkranten De Tijd en L’Echo kenden woensdagavond voor de 22ste keer awards toe aan de best presterende fondsen op de Belgische markt. 18 awards vielen te verdienen: 14 voor fondsen en 4 voor beheerders.

Morningstar: dit zijn de beste fondshuizen

In ons werk als fondsanalisten gaan we bij veel fondshuizen op bezoek. Het geeft ons een uniek kijkje in de keuken van de Robeco’s, NN IP’s en Fidelity’s van deze wereld. We spreken hierbij niet alleen met de fondsbeheerders van de fondsen die we kwalitatief beoordelen, maar ook met het senior management.

Fondsen met een Gold rating maken extra rendement

Beleggingsfondsen die een Morningstar Analyst Rating van Gold, Silver of Bronze hebben, scoren binnen hun categorie, en ten opzichte van hun index bijna altijd beter dan concurrerende fondsen die geen medal hebben.

MeDirect is trotse partner van De Tijd beleggerswedstrijd

Bij MeDirect steunen we maar al te graag het initiatief van De Tijd om, aan de hand van een beleggerswedstrijd en de nodige redactionele aandacht, spaarders en beleggers op een educatieve en speelse manier kennis te laten maken met de wereld van beleggen.

Facebook
2.9/5
2.9
Apple Store
4/5
4.1
Play Store
4/5
4.0

Start saving

The sooner you start managing your money your way, the sooner you’ll see results. Make your own choices and find what feels good. Sign up and open your account in a heartbeat.

Start saving

The sooner you start managing your money your way, the sooner you’ll see results. Make your own choices and discover what makes you feel good. Register and open your account today.