Beleg,
op jouw manier

Of je nu wel of niet thuis bent in de beleggingswereld doet er voor ons niet toe. MeDirect zorgt ervoor dat jij alles in huis hebt om je geld aan het werk te zetten – veilig, eenvoudig en helemaal zoals jij wil.

and my investments, it clicks.

Waarom MeDirect?

Gratis beleggersrekening

De ambitie is om je geld te doen groeien. Daarom hoef je ook niet te betalen om een rekening te openen.

Geen overbodige kosten

Je beleggingen moeten geven, niet nemen. Daarom hebben we geen instap- en uitstapkosten.

Veel slimme oplossingen

Wie goed wil beleggen, moet alle opties kennen. We leggen ze zo simpel mogelijk uit, zodat jij weldoordachte keuzes kan maken.

Beleg helemaal alleen.

Fondsen, aandelen, ETFs, obligaties… Wij gaan voor het totaalplaatje. Kies uit een waaier aan opties, en zet je geld aan het werk.

Wij doen al het werk –
of toch het meeste.

Experts die voor u beleggingsbeslissingen nemen, maken uw tijd vrij en bieden u de sereniteit van professioneel beleggen

My app, my choices.

Enkel de beste.

Een bestaande portefeuille overzetten? MeDirect vergoedt je transferkosten.

Heb je beleggingen bij een andere bank en wil je deze laten overbrengen naar MeDirect? Dat kan. Wij helpen je bij het overboeken en vergoeden van de kosten die je bank of vermogensbeheerder je aanrekent (tot € 500 per klant). Het enige wat je hoeft te doen is een bericht sturen met de nodige details (ISIN, fondsennaam en valuta) via onderstaande knop. Meer info over de voorwaarden van de transferkosten in onze tarieven.
 

Begin met beleggen

Hoe eerder jij je geld op jouw manier beheert, hoe sneller je daarbij wint. Maak je eigen keuzes en ontdek waar jij je goed bij voelt. Registreer en open je account in een vingerknip.

We informeren dat roerende voorheffing of beurstaksen (TOB) geheven kunnen worden naargelang het instrument.