Van MeDirect

Niemand zegt me wat ik moet doen. Maar voor mijn beleggingen, laat ik het over aan de experts.

U heeft graag keuze, maar houdt er niet van om beleggingskeuzes te nemen? Uw tijd is kostbaar en u besteedt die liever aan dingen in het leven waar u om geeft?

Experts die voor u beleggingsbeslissingen nemen, maken uw tijd vrij en bieden u de sereniteit van professioneel beleggen.

Actie

Teken in op MeManaged tussen 1 en 31 maart inbegrepen en ontvang 1% bonus* op het initiële bedrag dat u belegd hebt

Wij maken beleggen gemakkelijk voor u.

Neem enkele stappen om een geschikte belegging te bekomen. Wij spreken een taal die u verstaat, zonder complex financieel jargon. Op die manier begrijpen wij uw noden beter.

Een expertendienst, toegankelijk vanaf €5.000

Het is niet nodig om milionair te zijn om te genieten van een expertsbeheerde portefeuille. MeManaged is een volledig digitale oplossing, toegankelijk vanaf €5.000. Bouw uw portefeuille op aan uw eigen ritme: u kan maandelijkse bijdrages toevoegen vanaf €100.

Vetrouw uw beleggingen
toe aan experts

Wij nemen de moeilijke beslissingen voor u.

Via MeManaged van MeDirect – een dienst voor discretionair portefeuillebeheer – en in samenwerking met BlackRock en iShares, beschikt u over kwalitatieve beleggingsoplossingen. Door actief beheer te combineren met passieve ETF’s, geniet u van een kostefficiënte oplossing voor uw beleggingen

Wat met diversificatie? Geen zorgen, wij doen het voor u. Uw portefeuille wordt blootgesteld aan aandelen en obligaties in verschillende regio’s en sectoren.

Wij houden u op de hoogte. U kan de prestaties van uw belegging volgen via uw app of persoonlijk platform. Via regelmatige marktcommentaren blijft u op de hoogte van de marktevolutie.

Op maat gemaakt

Uw portefeuille is gebaseerd op uw beleggersprofiel.

Is uw situatie gewijzigd?

U kan op elk moment starten, stoppen, extra beleggen, of geld afhalen. U kan ook uw voorkeuren naar eigen inzicht aanpassen.

Een app-first oplossing

MeDirect biedt u een krachtige app aan. U kan uw portefeuille in detail bekijken en regelmatige updates krijgen. Alle andere actie die u wenst uit te voeren, zijn mogelijk via de app of via uw persoonlijk platform.

Belangrijk document met informatie over de kosten en risico's van de service.

Overtuigd? Wij wel!

Kies voor MeManaged en vertrouw uw geld toe aan onze experts. Zij zullen op regelmatige basis voor uw portefeuille zorgen. Raadpleeg uw portefeuille op elk moment via onze geoptimaliseerde mobiele app.