Spaar meer,
leef meer

Grote plannen? U kiest zelf of u kleine stappen of reuzensprongen neemt om uw doel te bereiken. U kan maandelijks wat geld opzijzetten of op de lange termijn sparen. Misschien verandert u gaandeweg zelfs van gedachten! Het is tenslotte uw geld, is het niet?

Iedere reden om te beginnen sparen

HOOG RENDEMENT

U wilt dat uw spaargeld iets opbrengt. Daarom bieden we u aantrekkelijke rentevoeten.

OP MAAT VAN UW NODEN

Uw geld is uw geld. Dus u kiest welke spaarformule het best bij u past.

100% BELGISCH

We werken vanuit België en volgen de Belgische wetgeving.

Hoe wilt u sparen?

VOOR VOORUITDENKERS

Onmisbaar

MeDirect Essential Sparen

Onverwachte situaties? Deze spaarrekening brengt meteen op en helpt u omgaan met onaangename verrassingen!

 

U kan maximum € 25.000 op deze rekening storten.

 
  • Een gereglementeerde spaarrekening voldoet aan bepaalde regels voor een gedeeltelijke belastingvrijstelling. Deze spaarrekening biedt een basisrente en een getrouwheidspremie en het geld is beschikbaar zonder opzeggingstermijn.
VOOR PLANNERS

Langetermijndenken

MeDirect Fidelity Sparen

Geen fan van grote verrassingen? Dit is uw vangnet. Houd wat geld achter de hand of gun uzelf een riant pensioenplan, maar weet dat u bij ons altijd een plan B hebt.
  • Een gereglementeerde spaarrekening voldoet aan bepaalde regels voor een gedeeltelijke belastingvrijstelling. Deze spaarrekening biedt een basisrente en een getrouwheidspremie en het geld is beschikbaar zonder opzeggingstermijn.
VOOR AVONTURIERS

Snel en goed gaan

MeDirect Dynamic Sparen

Een reis rond de wereld of een grotere televisie? Ga ervoor! Een hoge basisrente zorgt ervoor dat uw bedrag sneller stijgt, zelfs als u besluit om uw winst uit te geven.

Een gereglementeerde spaarrekening voldoet aan bepaalde regels voor een gedeeltelijke belastingvrijstelling. Deze spaarrekening biedt een basisrente en een getrouwheidspremie en het geld is beschikbaar zonder opzeggingstermijn.

 
VOOR STABIELE MENSEN

Vaste periode

MeDirect Termijnrekening

Uw spaargeld vastzetten voor een bepaalde periode?

Een termijnrekening heeft een vooraf bepaalde looptijd tijdens dewelke uw geld niet beschikbaar is.  

Disclaimer:

 

Een gereglementeerde spaarrekening is een technische term voor een rekening waarbij de ontvangen rente gedeeltelijk van belasting is vrijgesteld. Om voor deze gedeeltelijke belastingvrijstelling in aanmerking te komen, moet de spaarrekening voldoen aan verschillende bij wet vastgestelde regels.  Een termijnrekening is een rekening waarop u uw spaargeld voor een bepaalde periode deponeert. Voor dit deposito ontvangt u een vaste rentevoet tot het einde van de periode. U betaalt 30% roerende voorheffing op deze rente.

 

Vier feiten over onze spaarproducten

De rentevoeten voor spaarrekeningen zijn niet in steen gebeiteld. De correcte rentes staan steeds op onze website.
 

Uw spaargeld is gegarandeerd tot € 100.000 euro. Uw deposito’s boven de € 100.000 kunnen verminderd of omgezet worden in aandelen (bail-in).
Lees meer in de informatiefiche over de depositobescherming.

Of u nu thuis, in de trein, of op het werk uw geld wil checken: wij zijn er voor u. MeDirect is online-only — u kan alles doen waar en wanneer u ook bent.
 

Lees alle essentiële spaardersinformatie of de informatiefiche van de spaarproducten, voor u eraan begint.

 
Nog vragen voor u begint te sparen?
Praat met een expert!

Klaar om te beginnen?

Hoe open ik een rekening?

Als je al klant van MeDirect bent, dan open je een rekening snel en gemakkelijk. Je hoeft enkel in te loggen op jouw persoonlijk platform, te klikken op Rekening openen en de stappen op het scherm te volgen.

Als je nog geen klant bent van MeDirect, dan klik je op Word Klant en volg je de stappen op het scherm. Van zodra jouw aanvraag wordt goedgekeurd, dan kan je inloggen op jouw persoonlijk platform, klikken op Rekening openen en de stappen op het scherm volgen.

Zijn er kosten verbonden wanneer ik een rekening open en beheer?

MeDirect rekent geen kosten aan wanneer je een rekening opent en beheert. Voor meer informatie over onze kosten, kan je ons Tarieven- en Kostenoverzicht  bekijken.

Hoe stort ik geld op mijn rekening?

Je hoeft enkel een overschrijving uit te voeren vanuit een externe bank naar jouw rekening bij MeDirect.

Veelgestelde Vragen

Begin met sparen

Hoe eerder u uw geld op uw manier beheert, hoe sneller u daarbij wint. Maak uw eigen keuzes en ontdek waar u zich goed bij voelt. Registreer en open uw account in een vingerknip.