Mijn kaart:

Mijn kaart, gratis*, digitaal & wereldwijd

gratis*, digitaal

en wereldwijd

Snel betalen in de winkel? Of gewoon online iets bestellen? Met de nieuwe MeDirect-debetkaart kan beide en meer. Onze kaart combineert transparantie, digitaal gebruiksgemak en wereldwijde toegankelijkheid, samen in één aanbod.

Een virtuele of fysieke kaart? Bij MeDirect kan u ze allebei kiezen.

*De kaart is het eerste jaar gratis en blijft de jaren daarna gratis bij minstens 12 transacties per jaar.

Hoe wisselkosten in het
buitenland vermijden?

Hoe wisselkosten in het buitenland vermijden?

Op reis in het buitenland? Bij MeDirect willen we extra kosten voor onze klanten zoveel mogelijk beperken. Volg deze stappen om wisselkosten te vermijden:

Open een zichtrekening in één van de vreemde valuta’s die MeDirect aanbiedt: USD, GBP, CHF en NOK. Deze zichtrekening koppelen we vervolgens aan uw MeDirect-debetkaart.

Zorg ervoor dat u het volledige bedrag van de transactie in vreemde valuta op de zichtrekening in dezelfde valuta hebt. Bij het betalen met uw MeDirect-debetkaart, selecteren we deze rekening automatisch.   

Let op: MeDirect rekent geen wisselkosten aan als u aan stap 1 en 2 voldoet, maar wijst wel op het volgende:

A. Ontbreekt het volledige bedrag dat u wilt betalen op uw zichtrekening in vreemde valuta? Dan debiteren we uw zichtrekening in euro of (wanneer de euro-rekening ontoereikend is) de MeDirect-zichtrekening in vreemde valuta met het hoogste saldo en rekenen we 1,5% marge aan op de interbancaire wisselkoers.

B. MeDirect kan niet vermijden dat andere tussenpartijen in het betalingsproces wel wisselkosten aanrekenen. Bijvoorbeeld tijdens het afhalen van geld bij een andere bank in het buitenland.

  1.  

Gratis*

Omdat geld uitgeven geen extra geld moet kosten.

Geen verborgen kosten. De MeDirect-debetkaart wordt kosteloos aangeboden en is het eerste jaar gratis. Ook de jaren daarna blijft het gratis bij minstens 12 transacties per jaar. Interesse? Bestel de MeDirect-debetkaart eenvoudig via onze mobiele app of online platform. Een paar klikken en ze is onderweg. Er is geen minimumsaldo op uw zichtrekening vereist.

*De kaart is het eerste jaar gratis en blijft de jaren daarna gratis bij minstens 12 transacties per jaar.
Bekijk onze tarieven voor meer info.

Digitaal

Een digitale wereld vraagt een digitale kaart.

Nu de wereld steeds digitaler wordt, volgt onze debetkaart dat voorbeeld. Bekijk eenvoudig uw uitgaven met onze gebruiksvriendelijke mobiele app of online platform. Altijd en overal, thuis of onderweg.

Hoe kan ik de status van mijn kaart opvolgen?


Volg de verzending van uw kaart via de app of blokkeer ze tijdelijk voor extra veiligheid bij verlies of diefstal.

U shopt vaak online?

Vraag een virtuele kaart aan voor online aankopen. Zo hoeft u uw fysieke kaart niet altijd bij u te hebben.

Snel een overzicht nodig?

Log in op uw app en krijg zo eenvoudig toegang tot uw financiële overzicht om uw uitgaven beter op te volgen.

Wereldwijd

Uw geld dichtbij, overal en altijd.

De wereld aan het rondreizen? Of online aan het surfen? Met onze MeDirect-debetkaart kan u in binnen- en buitenland betalen, overal waar Mastercard geaccepteerd wordt. Geen gedoe met wisselkosten; als u een MeDirect-rekening in een vreemde valuta hebt, dan kan u transacties uitvoeren in deze valuta zonder wisselkosten.

Beschikbare valuta: EUR, GBP, USD, CHF en NOK

Wereldwijd

Uw geld dichtbij, overal en altijd.

De wereld aan het rondreizen? Of online aan het surfen? Met onze MeDirect-debetkaart kan u in binnen- en buitenland betalen, overal waar Mastercard geaccepteerd wordt. Geen gedoe met wisselkosten; als u een MeDirect-rekening in een vreemde valuta hebt, dan kan u transacties uitvoeren in deze valuta zonder wisselkosten.

Hoe bestel ik mijn MeDirect-debetkaart?

Ik ben al klant

Een MeDirect-debetkaart aanvragen kan gratis én eenvoudig. Ga naar uw MeDirect-app of online platform en daarna naar het tabblad “Kaarten”. Bestel uw virtuele en/of fysieke kaart binnen één minuut.

Ik ben nog geen klant

Nog geen klant van MeDirect? Klik op de knop hieronder om klant te worden. Het duurt minder dan 10 minuten en kan via itsme.

Hoe kan ik mijn MeDirect-kaart blokkeren?

Hebt u de MeDirect-app?

Om uw kaart te blokkeren, gaat u naar het tabblad “Kaarten” in de MeDirect-app en klikt u op de knop “Blokkeren”, net onder de afbeelding van uw kaart.

Hebt u de app niet?

Log in op de beveiligde website door te klikken op “Inloggen” bovenaan de MeDirect-homepage. Ga vervolgens naar het tabblad “Kaarten” en klik op de knop “Blokkeren”.

Hulp nodig?

Neem gerust contact op met onze klantendienst tijdens de kantooruren op +32 2 887 20 05 of buiten de kantooruren op

+32 2 887 20 04.

Een debetkaart waarop u kan rekenen.

Grensoverschrijdende betalingen

Alle informatie over de verordening grensoverschrijdende betalingen kan u hier terugvinden.

Tarieven- en kostenoverzicht

Ons tarieven- en kostenoverzicht kan u hier bekijken.

Informatiedocument betreffendede vergoedingen

Ons informatiedocument betreffendede vergoedingen kan u hier bekijken.