Beleggen?
Dat doe ik zelf

Of u nu wel of niet thuis bent in de beleggingswereld, dat doet er voor ons niet toe. MeDirect zorgt ervoor dat u alles in huis hebt om uw geld aan het werk te zetten – veilig, eenvoudig en helemaal zoals u wilt. Kies de ETF’s, fondsen, effecten of aandelen die u wilt en begin meteen met beleggen.

Beleggen? Dat regel ik zelf

Of je nu wel of niet thuis bent in de beleggingswereld dat doet er voor ons niet toe. MeDirect zorgt ervoor dat jij alles in huis hebt om je geld aan het werk te zetten – veilig, eenvoudig en helemaal zoals jij wil. Kies de ETF’s, fondsen, effecten of aandelen die je wilt en begin meteen met beleggen.

Beleggen met onze gebruiksvriendelijke MeDirect app

Download de MeDirect app en beleg waar en wanneer u wilt. Onze app geeft u de mogelijkheid simpel en snel te beleggen in aandelen, ETF’s, fondsen en obligaties. Daarnaast zorgen de beschikbare realtimekoersen ervoor dat u de prestaties van uw beleggingen beter kan opvolgen. Kortom, de beleggingswereld binnen handbereik!

Ons aanbod

Om goed te kunnen beleggen, moet u weten welke mogelijkheden u hebt. Hieronder vindt u een kort en duidelijk overzicht van ons aanbod, zodat u goed gefundeerde beleggingsbeslissingen kan nemen.

Fondsen

Beleggingsfondsen bestaan uit meerdere financiële activa. Het grote verschil met een ETF is dat bij een beleggingsfonds de onderliggende beleggingen actief worden beheerd door financiële professionals, met als doel een beter rendement te behalen dan de markt (exclusief indexfondsen). Bij MeDirect betaalt u geen instap- en uitstapkosten wanneer u in beleggingsfondsen belegt. Kies via MeSolo uit ons breed gamma aan beleggingsfondsen.

Aandelen

Beleggingsfondsen bestaan uit meerdere financiële activa. Het grote verschil met een ETF is dat bij een beleggingsfonds de onderliggende beleggingen actief worden beheerd door financiële professionals, met als doel een beter rendement te behalen dan de markt. Bij MeDirect betaalt u geen instap- en uitstapkosten wanneer u in beleggingsfondsen belegt. Kies via MeSolo uit ons breed gamma aan beleggingsfondsen.

ETF's

Wanneer u graag een bepaalde aandelenmarkt of een specifieke index wilt volgen, kan u kiezen voor een Exchange Traded Fund (ETF). Een ETF is vaak een mandje gevuld met verschillende aandelen of andere beleggingsproducten. De waarde van de ETF is nauw gekoppeld aan de prestaties van die markt of index. Via MeSolo kan u kiezen uit ons ruim assortiment aan ETF’s.

Obligaties

Door een obligatie uit te geven, halen bedrijven en overheden geld op voor hun investeringen. Met een obligatie leent u dus uw geld uit aan een bedrijf (bedrijfsobligaties) of overheid (staatsobligatie). De waarde van een obligatie wordt beïnvloed door de kredietwaardigheid van de uitgever en door de marktrente. Via MeSolo hebt u toegang tot een breed scala aan bedrijfs- en staatsobligaties.

Beleggingsplan

MeGreen is een kant-en-klare portefeuille die bestaat uit 5 beleggingsfondsen van NN Investment Partners. 

Alvorens te beleggen dient u zich bewust te zijn van de risico’s van financiële instrumenten.

Wij werken alleen met de beste partners in de markt

Overtuigd? Begin zelf met beleggen, ondersteund door MeSolo.

Overtuigd? Begin dan met zelf beleggen, ondersteund door MeSolo.