Nieuws & updates

 

Morningstar Rating Analyse: dit zijn de grootste en beste fondshuizen

De Morningstar Rating Analyse legt beleggingsfondsen langs de meetlat en rangschikt ze op hun beheerd vermogen en Morningstar Rating, ofwel de sterren, die de historische koersprestaties uitdrukken. Ofwel: dit zijn de grootste en beste fondshuizen van het tweede kwartaal van 2018.

Het belang van te beleggen op lange termijn

Beleggers zouden natuurlijk graag willen dat de markten steeds een positief verloop kennen, maar als er geen risico’s aan verbonden waren, zou beleggen in de kapitaalmarkten geen hoger langetermijnrendement opleveren dan geld gewoon op een spaarrekening te laten staan.

Beleggen zonder grenzen om koopkracht te behouden

De Duitse vermogensbeheerder Flossbach von Storch is ervan overtuigd dat de periode van lage rente nog lang niet voorbij is. Om toch voldoende rendement te kunnen behalen, is gespreid en flexibel beleggen voor de vermogensbeheerder de enige optie.

Opgelet voor phishing

MeDirect verbindt zich ertoe te waken over uw persoonlijk informatie. Daarnaast kunt u ook een actieve rol spelen in het veilig stellen van uw persoonlijk informatie door onder andere op de hoede te zijn voor één van de belangrijkste vormen van online fraude: “Phishing”.

Beleggingsfondsen zien recordinstroom

Europese beleggingsfondsen hebben in 2017 een recordbedrag van 949 miljard euro vers geld aangetrokken. Daardoor stegen de activa boven 15.000 miljard euro.

Het nieuwste thema in de fondsenwereld: fintech

De Rotterdamse fondsenbeheerder Robeco heeft in België een nieuw themafonds geregistreerd: fintech. Bij fintech denken we vooral aan start-ups in handen van investeringsgroepen die banken en verzekeraars met de digitale disruptie het vuur aan de schenen willen leggen.

Facebook
2.9/5
2.9
Apple Store
4/5
4.1
Play Store
4/5
4.0

Start saving

The sooner you start managing your money your way, the sooner you’ll see results. Make your own choices and find what feels good. Sign up and open your account in a heartbeat.

Start saving

The sooner you start managing your money your way, the sooner you’ll see results. Make your own choices and discover what makes you feel good. Register and open your account today.