Nieuws & updates

 

De voordelen van een fondsenspaarplan

U nooit meer afvragen wanneer u wel of niet in de beurs moet stappen. Weten dat u komaf maakt met een klassieke beleggingsfout: verkopen als alles zakt (angst) en kopen als alles stijgt (hebzucht). Dat is het voordeel van het fondsenspaarplan: op dezelfde dag van elke maand of elk kwartaal steekt u hetzelfde bedrag in een bepaald fonds.

De beste beleggingsfondsen van 2018

De fondsenspecialist Morningstar heeft zijn jaarlijkse awards uitgedeeld aan de beste beleggingsfondsen op de Belgische markt. De winnaars leggen uit hoe ze aan de top van hun categorie zijn geraakt en hoe ze zich positioneren voor 2018.

De 10 geboden voor beleggers in fondsen

Fondsen zijn voor Belgen vaak de eerste stap naar meer rendement, weg van het renteloze spaarboekje. Met één fonds beleg je onderliggend in honderden effecten. Een gespreide belegging dus. Maar hoe ga je nu het best te werk?

De Fondsenbijbel: goed begonnen is half gewonnen

Een paar maanden na de Beursbijbel – hun boek vol tips om te beleggen op de beurs – brengt het specialistenduo van De Belegger een gids gewijd aan beleggingsfondsen uit. Met de Fondsenbijbel willen ze u helpen via fondsen meer opbrengst te puren uit spaargeld.

De Tijd: Ontmoet de winnaars van de fondsenwereld

De zakenkranten De Tijd en L’Echo kenden woensdagavond voor de 22ste keer awards toe aan de best presterende fondsen op de Belgische markt. 18 awards vielen te verdienen: 14 voor fondsen en 4 voor beheerders.

Morningstar: dit zijn de beste fondshuizen

In ons werk als fondsanalisten gaan we bij veel fondshuizen op bezoek. Het geeft ons een uniek kijkje in de keuken van de Robeco’s, NN IP’s en Fidelity’s van deze wereld. We spreken hierbij niet alleen met de fondsbeheerders van de fondsen die we kwalitatief beoordelen, maar ook met het senior management.

Facebook
2.9/5
2.9
Apple Store
4/5
4.1
Play Store
4/5
4.0

Start saving

The sooner you start managing your money your way, the sooner you’ll see results. Make your own choices and find what feels good. Sign up and open your account in a heartbeat.

Start saving

The sooner you start managing your money your way, the sooner you’ll see results. Make your own choices and discover what makes you feel good. Register and open your account today.