Over Ons

Jouw geld in jouw handen

Het financieel systeem is best ingewikkeld. Op ons eentje gaan we dat helaas niet kunnen veranderen. Wat we wel kunnen doen, is ervoor zorgen dat jij je geld voor jou kan laten werken – op jouw voorwaarden.

 

MeDirect wil ervoor zorgen dat jij vol zelfvertrouwen je weg vindt in de beleggingswereld. We geven je de middelen om je geld op jouw manier te beheren.

 

Je kan op ons rekenen, of je nu veel of weinig nulletjes op je rekening hebt staan. Wij zijn een groep professionals die vanuit België meer dan 75.000 klanten zoals jij helpen. We vallen onder het Belgisch recht, maar zijn verankerd in een wereldwijde markt, met 900 fondsen en 9.000 aandelen. Best veel, en dat is goed nieuws: zo zijn we dé plek voor alles wat te maken heeft met sparen en beleggen, en kun je de perfecte keuzes maken die passen bij je stijl, waarden en voorkeuren.

 

Jouw geld, op jouw manier.
Zo simpel is het.

Wat er voor ons toe doet

offer

Opties geven die werken

Jij beslist waar je geld naartoe gaat. Het is onze job om jou de allerbeste keuzes te bieden.
Transparency

Zeggen waar het op staat

Geen verborgen kosten of vergoedingen. Wij zorgen ervoor dat jij exact weet wat er met je geld gebeurt en hoeveel het je kost om het te laten groeien.
Screenshot 2021-12-01 at 14.13

In mensentaal spreken

Je wil geld verdienen, geen jargon studeren. Om je opties helder te maken, drukken we ons zo eenvoudig mogelijk uit.

Impartiality

Onafhankelijk zijn

Wij maken onze financiële producten niet zelf. In plaats daarvan selecteren we de allerbeste van onze wereldwijde partners die we kunnen vertrouwen.

Kerncijfers

Gegevens 31 december 2021

+ 0
Klanten in België
+ 0 miljard
Klantenactiva & deposito's
+ 0
Financiële producten
%
Totale kapitaalratio
0 %
Common Equity Tier 1 ratio
0 %
Hefboomratio

Begin met beleggen

Hoe eerder jij je geld op jouw manier beheert, hoe sneller je daarbij wint. Maak je eigen keuzes en ontdek waar jij je goed bij voelt. Registreer en open je account in een vingerknip.