Wie zijn wij?

Beleggen kan best ingewikkeld zijn. Daarom zorgen wij dat jij je geld voor jou kan laten werken – op jouw voorwaarden.

 

Wij zorgen dat jij vol zelfvertrouwen je weg vindt in de beleggingswereld. Wij geven je de middelen om je geld op jouw manier te beheren. Je kan op ons rekenen, of je nu veel of weinig geld op je rekening hebt staan.

 

We zijn een bank en staan onder toezicht van de Europese Centrale Bank en de FSMA. Je saldo is gedekt door het depositogarantiestelsel.

 

Samen met onze collega’s helpen we al meer dan 108.000 klanten in heel Europa. Wij werken samen met de beste partners in de wereld en wij bieden een ruim aanbod van ETF’s, fondsen, aandelen en obligaties. Zo zijn we dé plek voor alles wat te maken heeft met beleggen, en kun je de perfecte keuzes maken die passen bij je stijl, waarden en voorkeuren.

 

Jouw geld, op jouw manier. Zo simpel is het.

Wat wij belangrijk vinden voor jou

offer

Jou opties geven die werken

Jij beslist wat er gebeurt met jouw geld. Wij zorgen ervoor dat je alle opties hebt om de juiste beslissingen te nemen.

Transparency

Eerlijke communicatie

Geen verborgen kosten. Wij zorgen ervoor dat je precies weet wat jouw geld doet, en wat het je kost om het te laten groeien.

Screenshot 2021-12-01 at 14.13

Klare taal

Je wilt geld verdienen, niet het jargon bestuderen. Om jou duidelijke keuzes te bieden, spreken wij waar mogelijk klare taal.

Impartiality

Onpartijdig zijn

MeDirect biedt geen eigen producten aan en distribueert in plaats daarvan de beste producten van wereldwijd toonaangevende aanbieders.

Kerncijfers

Gegevens 31 December 2022

+ 0
Klanten in België
+ 0 miljard
Aan ons toevertrouwd
+ 0
Financiële producten
%
Totaal kapitaalratio
0 %
Kernkapitaalratio​
0 %
Hefboomratio​

Start investing​

The sooner you manage your money your way, the faster you win. Make your own choices and discover what makes you feel good. Register and open your account in the blink of an eye.