My money,
my choices

Of je nu wel of niet thuis bent in de beleggingswereld doet er voor ons niet toe. MeDirect zorgt ervoor dat jij alles hebt om je geld aan het werk te zetten – veilig, eenvoudig en helemaal zoals jij wil.

In samenwerking met

Beleg in MeGreen
en krijg € 40 bonus

Open een nieuwe MeGreen beleggingsplan (minimum startbedrag € 2500) en neem deel aan de herbebossing van België. MeDirect engageert zich namelijk om voor jou 5 bomen te planten. Door verantwoord te beleggen, krijg je daar een bonus van € 40 bij.

Een platform waarop jij je geld in eigen handen hebt

Beleg op een slimme manier

€0

Geen instap- of uitstapkosten bij beleggingsfondsen*.

65

Fondsbeheerders. Want keuze is vrijheid.

Maak je geld wakker

Onze spaarrekening is één van de beste volgens spaargids.be

100%

Wij zijn Belgisch. Wat je spaart is met andere woorden veilig bij ons.

Download de app, beleg
en krijg € 50

Ontdek onze vernieuwde app en beleg waar en wanneer je wil. Een gebruiksvriendelijker ontwerp maakt beleggen eenvoudig en snel. Bovendien kunt u met de beschikbare realtimekoersen de prestaties van uw beleggingen beter volgen.

Mijn app, mijn keuzes.

Ontdek onze vernieuwde app en beleg waar en wanneer je dat uitkomt. Met een gebruiksvriendelijker design kan je simpel en snel beleggen. Daarnaast zorgen de beschikbare realtimekoersen ervoor dat je de prestaties van je beleggingen beter kan opvolgen.

My knowledge, my choices

In samenwerking met fondsenhuizen en een gerenommeerd econoom, organiseert MeDirect verschillende webinars gericht op beleggingen.

Mijn financiën precies zoals ze moeten zijn - van mij

Hoe eerder jij je geld op jouw manier beheert, hoe sneller je daarbij wint. Maak je eigen keuzes en ontdek waar jij je goed bij voelt. Word klant en open jouw rekening in een vingerknip.

Veiligheid eerst.

Veiligheid is onze prioriteit. We werken met de nieuwste technologieën om het beste voor jouw geld te garanderen. Je kan op verschillende manieren veilig inloggen zoals Face ID en Touch ID. Daarnaast is jouw integratie volledig beveiligd via itsme®

4,1/5

4.1/5

in Apple App Store

+75k

Gebruikers in België

Beste Spaarbank Award 2020

Uitgereikt door spaargids.be

Enkel
de beste.

Blijf op de hoogte.

Het nieuws dat je nodig hebt om je geld goed te beheren. En meer—maar alleen als je dat zelf wil.

Subscribe to our Newsletter