My money,
my choices

Of je nu wel of niet thuis bent in de beleggingswereld doet er voor ons niet toe. MeDirect zorgt ervoor dat jij alles hebt om je geld aan het werk te zetten – veilig, eenvoudig en helemaal zoals jij wil.

Beleg van 15 mei tot 15 juni in fondsen en ontvang een premie tot €1000

Bent u nog niet klant ?

Word klant en beleg in fondsen om te genieten van de bonus

Ik wil een deftige rentevoet.

Geen bla bla.

Met de aantrekkelijke spaarrentes van MeDirect brengt uw geld terug op. Zo eenvoudig is het. Wij zorgen ervoor dat uw sparen beloond wordt. U beslist zelf wat u ermee doet. Het is tenslotte uw geld.

NIEUW

Ontdek ons nieuwe oplossing voor discretionair portefeuillebeheer

U heeft graag de keuze maar houdt er niet van om beleggingskeuzes te nemen? Experts die voor u beleggingsbeslissingen nemen, maken uw tijd vrij en bieden u de sereniteit van professioneel beleggen

Word klant, download de app, beleg en ontvang €50

Beleg simpel en snel dankzij onze gebruiksvriendelijke MeDirect-app en geniet tot en met 13/04/2023 van € 50 startbonus.

My investments,
my choices.

Vliegt uw tijd altijd voorbij? Zijn familie, vrienden en werk prioriteiten in uw leven? Heeft u toch zin om te beleggen?

Beleg ‘on the go’ met MeDirect. Het is makkelijk, snel en veilig. Beleg waar en wanneer u dat wilt, steeds binnen handbereik.

 

Ontdek MeDirect in onze nieuwe video.

Play Video

Een platform waarop jij je geld in eigen handen hebt

Beleg op een slimme manier

€0

Geen instap- of uitstapkosten bij beleggingsfondsen*.

65

Fondsbeheerders. Want keuze is vrijheid.

Maak je geld wakker

%

Onze spaarrekeningen bieden aantrekkelijke rentes.

Wij zijn Belgisch. Wat je spaart is met andere woorden veilig bij ons.

Download de app, beleg
en krijg € 50

Ontdek onze vernieuwde app en beleg waar en wanneer je wil. Een gebruiksvriendelijker ontwerp maakt beleggen eenvoudig en snel. Bovendien kunt u met de beschikbare realtimekoersen de prestaties van uw beleggingen beter volgen.

My app,
my choices.

Ontdek onze vernieuwde app en beleg waar en wanneer je dat uitkomt. Met een gebruiksvriendelijker design kan je simpel en snel beleggen. Daarnaast zorgen de beschikbare realtimekoersen ervoor dat je de prestaties van je beleggingen beter kan opvolgen.

Beleggen in beleggingsfondsen

Wij selecteren onze fondsen uit meer dan 65 vertrouwde partners over de hele wereld. Bovendien hebben onze beleggingsfondsen geen instap- of uitstapkosten. 

Hier zijn enkele van onze fondshuizen:

My knowledge,
my choices

In samenwerking met fondsenhuizen en een gerenommeerd econoom, organiseert MeDirect verschillende webinars gericht op beleggingen.

Mijn financiën precies zoals ze moeten zijn - van mij

Hoe eerder jij je geld op jouw manier beheert, hoe sneller je daarbij wint. Maak je eigen keuzes en ontdek waar jij je goed bij voelt. Word klant en open jouw rekening in een vingerknip.

Duurzaamheid bij MeDirect

De wereld staat voor tal van uitdagingen. Daarom probeert MeDirect zijn steentje bij te dragen en een positieve rol te spelen in de samenleving. Wij willen de duurzaamheid van onze activiteiten en de samenleving bevorderen door mensen via onze website kennis te verschaffen over financiële zaken, door duurzame acties te organiseren en door in te zetten op diversiteit en inclusiviteit binnen ons personeelsbestand. 

4,1/5

4.1/5

in Apple App Store

+80k

Gebruikers in België

+ 3 miljard

Klantenactiva & deposito's

Veiligheid eerst.

Veiligheid is onze prioriteit. We werken met de nieuwste technologieën om het beste voor jouw geld te garanderen. Je kan op verschillende manieren veilig inloggen zoals Face ID en Touch ID. Daarnaast is jouw integratie volledig beveiligd via itsme®

Enkel
de beste.

Ontdek al onze nieuwsartikels

Opkomende markten: terug in de gunst? 

Nu de inflatiepiek waarschijnlijk achter ons ligt en de Chinese economie in versneld tempo weer aantrekt, trekken de opkomende markten opnieuw de belangstelling van beleggers.

Blijf op de hoogte.

Het nieuws dat je nodig hebt om je geld goed te beheren. En meer—maar alleen als je dat zelf wil.

Subscribe to our Newsletter