Nieuws & updates

 

Speld in een hooiberg

Iedere fondsanalist bij Morningstar volgt tussen de 40 en 50 beleggingsfondsen. Op een universum van vele duizenden beschikbare beleggingsfondsen in Europa oogt dat wellicht niet als heel veel. Echter, om een beleggingsfonds door en door te kennen en gezien de grondigheid van het research proces dat daarvoor nodig is, is dit aantal ook echt het maximaal haalbare.

Europese ETF-markt verdubbeld in 5 jaar, op weg naar 1.000 miljard

De Europese markt voor ETF’s is in de afgelopen vijf jaar verdubbeld. In de komende vijf jaar zal die opnieuw verdubbelen tot 1.000 miljard euro beheerd vermogen, verwachten de ETF-specialisten van Morningstar. Het productenaanbod blijft groeien en steeds meer aanbieders wagen zich op de ETF-markt.

Capital at Work: Volg de geldstroomspiraal

Goede bedrijven tegen een redelijke prijs kopen en dan lang bijhouden. Dat is de strategie van Warren Buffett. Maar wat is een goed bedrijf? En kan een kleine belegger dat ook?

Staar niet als een konijn naar de beurskoersen

Waarom kijken zelfs ervaren beleggers zoveel naar de aandelenkoersen? De prijs van een aandeel zegt niets over de waarde ervan en nog minder of het aandeel duur, goedkoop of interessant is.

Facebook
2.9/5
2.9
Apple Store
4/5
4.1
Play Store
4/5
4.0

Start saving

The sooner you start managing your money your way, the sooner you’ll see results. Make your own choices and find what feels good. Sign up and open your account in a heartbeat.

Start saving

The sooner you start managing your money your way, the sooner you’ll see results. Make your own choices and discover what makes you feel good. Register and open your account today.