Deel via            
rentestijging-termijnrekening

Rentestijging MeDirect Termijnrekening op 5 jaar

Hebt u uw spaargeld niet nodig voor een bepaalde periode en u wil zeker zijn van de opbrengst? Dan behoort een termijnrekening zeker tot de mogelijkheden. Die geeft u namelijk een gewaarborgde rente gedurende een vaste periode.

Bron: MeDirect, 25/10/18

MeDirect verhoogt vanaf vandaag 25 oktober de rente op de termijnrekening op 5 jaar (in EUR) van 0,77% netto (1,10% bruto – 30% roerende voorheffing) naar 1,05% netto (1,50% bruto – 30% roerende voorheffing)*. Deze geldt voor alle nieuwe geopende rekeningen vanaf die datum. Klanten die reeds een termijnrekening hadden geopend vóór 25 oktober 2018, behouden natuurlijk wel hun bestaande rente tot de vervaldatum van hun rekening.

Hebt u uw spaargeld niet nodig voor een bepaalde periode en u wil zeker zijn van de opbrengst? Dan behoort een termijnrekening zeker tot de mogelijkheden. Die geeft u namelijk een gewaarborgde rente gedurende een vaste periode. De Termijnrekening op vijf jaar bij MeDirect biedt u vandaag een hogere intrest dan die op onze spaarrekeningen. In ruil dient u het geld wel op de rekening te laten staan tot de eindvervaldag. Met deze rentestijging, biedt de MeDirect Termijnrekening op vijf jaar momenteel de hoogste rente onder de Belgische banken (vergelijking termijnrekening zonder extra voorwaarden).

Lees de informatiefiche alvorens een rekening te openen

Klik hier voor een overzicht van de MeDirect termijnrekeningen met rentes en looptijden

*Bijkomende informatie MeDirect Termijnrekening op vijf jaar

  • Rente wordt jaarlijks uitbetaald
  • Openen en beheren zonder kosten
  • De rentevoet staat vast voor de volledige looptijd van de Termijnrekening
  • Beschikbaar in EUR, USD en GBP
  • De rente van de Termijnrekening kan worden aangepast, maar wordt u tijdig via e-mail meegedeeld en u kunt ze altijd consulteren op onze website.
  • Risico: gelden op termijnrekeningen bij MeDirect Bank NV (staat van herkomst: België, naar Belgisch recht) zijn beschermd onder het Belgische depositogarantiestelsel tot 100.000 euro per persoon. Spaargelden boven de 100.000 euro kunnen mogelijks worden omgezet in aandelen (bail-in) hetzij geheel of gedeeltelijk verloren gaan in geval van (dreigend) faillissement van de bank. Lees hier de Informatiefiche over de Depositobescherming

Verwante Artikelen