Picture your Future. Save for it by earning 1.5% on a 1-year Term Deposit Account! Learn more.

Hoe plaats ik een order bij MeDirect?

Hoe plaats ik een order bij MeDirect? In dit artikel nemen we u door de verschillende stappen om eenvoudig en efficiënt een order uit te voeren.

Een order plaatsen bij MeDirect kan in enkele klikken via ons beleggingsplatform dat u toegang geeft tot een tal van aandelenmarkten. Of u nu een order wilt plaatsen vanaf uw computer of uw mobiele app: ons platform is 24/7 toegankelijk.

Dit zijn de stappen:

1. Klik hier om in te loggen op uw beveiligde MeDirect-omgeving.

2. Nog geen beleggingsrekening in uw bezit? Dan kan u er één openen door op de knop “Open een rekening” op uw startpagina te klikken. Een beleggingsrekening aanmaken bij MeDirect kan in een paar minuten en is helemaal gratis. Klik hier voor meer informatie.

3. Ga naar uw dashboard en klik op “MeSolo” in het linkermenu en daarna op “Order plaatsen”. Zo krijgt u toegang tot onze beleggingsopties (aandelen, obligaties, ETF’s (trackers) en UCITS-fondsen).

4. Weet u al in welk financieel instrument u wilt beleggen? Of wilt u eerst meer weten over de verschillende opties die beschikbaar zijn?

– Als u al weet in welk effect u wilt beleggen, dan kan u de ISIN-code, de naam van het financiële effect of de ticker in het vakje “Zoeken naar een effect” ingeven.

– Nog geen specifiek effect in gedachten? Dan kan u bladeren door onze beschikbare aandelen, obligaties, ETF’s (trackers) en fondsen.

5. Om uitgebreid te zoeken, kan u op het kleine trechtertje naast het vak “Zoeken naar een effect” klikken en zo uw selectiecriteria kiezen (valuta, status, leveranciers …).

6. Heeft u een effect gekozen? Klik bij aandelen en obligaties op “Order plaatsen” om uw order uit te voeren. Of klik bij fondsen en trackers op de naam van het effect om uw order uit te voeren.

7. Op dit scherm kan u het bedrag of de hoeveelheid invoeren, het type order (limiet of markt) selecteren en de rekening kiezen. Hebt u deze informatie ingevuld? Dan kan u op “Order bekijken” klikken voor aandelen en obligaties, of naar beneden scrollen en klikken op “Order bekijken” voor fondsen en ETF’s (trackers).

8. Bekijk aandachtig de kosten en vergoedingen die aan uw order verbonden zijn en klik daarna op “Koop” of “Verkoop”.

9. Uw order is geplaatst!

Vragen? Of hulp nodig?

Neem gerust contact op met onze klantendienst via het telefoonnummer +32 (0)2 518 0000, via e-mail op [email protected] of via uw persoonlijk platform, en dat van maandag tot vrijdag tussen 9u en 20u, en op zaterdag tussen 9u en 14u.

Alle nieuwsartikels

Tips om identiteitsdiefstal te voorkomen

Bron: MeDirect. Het gebeurt vaak sneller dan verwacht: één moment van onoplettendheid kan er al voor zorgen dat hackers uw persoonlijke gegevens bemachtigen en identiteitsdiefstal