De tips en ervaringen van onze klanten

MeDirect mocht onlangs vijf kaarsjes uitblazen. We zijn enorm fier dat op amper vijf jaar tijd meer dan 30.000 klanten kozen voor MeDirect en dan ook nog eens meer dan 1,5 miljard aan beleggingen en spaargelden aan de bank hebben toevertrouwd. Een ideaal moment om onze klanten zelf aan het woord te laten en hun ervaringen te delen over beleggen en sparen op het MeDirect platform.  Bekijk hier hun reviews.


Dimitri – Ervaring MeDirect

Dimitri is 43 jaar en de gelukkige papa van drie jonge, opgroeiende zoontjes. Hij woont in Liedekerke en is actief als scheidsrechter in de Belgische voetbalbond.

“Ik beleg kleine bedragen, periodiek. Elke maand een klein bedrag. Ik vind het als kleine belegger belangrijk dat je geen complexe producten voorgeschoteld krijgt. En dat is heel duidelijk bij MeDirect. Een groot voordeel is ook het gebruiksgemak. Met twee muisklikken kan ik aan- of verkopen en de percentages worden a la minute bijgewerkt ”


Christelle – Ervaring MeDirect

Christelle woont in Nijvel en heeft o.a. lezen en muziek als hobby’s. Ze is gestart met beleggen via haar partner die reeds klant was bij MeDirect. In het begin belegden ze in dezelfde fondsen, maar daarna maakte ze snel haar eigen keuzes. En daar is ze tevreden over. Ze heeft ondertussen ook veel meer kennis opgedaan door informatie in te winnen en websites te bezoeken.

“Waarom MeDirect? Omdat de bank weinig kosten aanrekent. Zo zijn er geen instap- en uitstapkosten op fondsen. MeDirect werkt ook nauw samen met Morningstar en dat vind ik heel


Koen – Ervaring MeDirect

Koen woont in Dilbeek en is fiere papa van Jasper en Kobe. Hij is werkzaam als Business Development Manager. Zijn hobby’s zijn voetbal, gastronomie en wijn.

“Ongeveer drie jaar gelden is MeDirect me opgevallen. Jullie kregen goede scores wat beleggen en sparen betreft. Ik ben dan gestart op jullie website en ik vond dat dat zeer vlot ging. Geen instapkosten, ook geen verrassingen. Mijn vader is diegene die me de meeste info geeft op het gebied van financiële tips. Ik denk ook dat ik die raad of tips zal doorgeven aan mijn kinderen.”

MeDirect viert zijn vijfjarig bestaan in België

"We hebben ons in die vijf jaar weten te positioneren als belangrijke uitdager binnen de Belgische bankensector. Vandaag staat MeDirect vooral gekend als dé fondsenbank met meer dan 500 fondsen en kant-en-klare Modelportefeuilles. We introduceerden echter ook enkele innovatieve spaarrekeningen en waren de eerste bank in België om Online Vermogensbeheer te introduceren." 

Philippe Delva, CEO MeDirect