Beleg,
op uw manier

Of u nu wel of niet thuis bent in de beleggingswereld doet er voor ons niet toe. MeDirect zorgt ervoor dat u alles in huis hebt om uw geld aan het werk te zetten – veilig, eenvoudig en helemaal zoals u dat wilt.

and my investments, it clicks.

Waarom MeDirect?

Gratis beleggersrekening

De ambitie is om uw geld te doen groeien. Daarom hoeft u ook niet te betalen om een rekening te openen.

Geen overbodige kosten

Uw beleggingen moeten geven, niet nemen. Daarom hebben we geen instapkosten*.

Veel slimme oplossingen

Wie goed wil beleggen, moet alle opties kennen. We leggen ze zo simpel mogelijk uit, zodat u weldoordachte keuzes kan maken.

*MeDirect Bank NV houdt geen commissie ten eigen voordele in bij de inschrijving op een beleggingsfonds; houd er wel rekening mee dat er belastingen kunnen worden geheven bij de terugkoop. Het houden van een beleggingsfonds brengt kosten met zich mee die door het fonds worden geheven en de vergoeding voor de door MeDirect geleverde diensten wordt betaald door het fonds waarop is ingeschreven door middel van een gedeeltelijke retrocessie van zijn beheersvergoeding.

Beleg helemaal alleen.

Fondsen, aandelen, ETFs, obligaties… Wij gaan voor het totaalplaatje. Kies uit een waaier aan opties, en zet uw geld aan het werk.

Wij doen al het werk –
of toch het meeste.

Experts die voor u beleggingsbeslissingen nemen, maken uw tijd vrij en bieden u de sereniteit van professioneel beleggen

My app, my choices.

Enkel de beste.

Een bestaande portefeuille overzetten? MeDirect vergoedt uw transferkosten.

Hebt u beleggingen bij een andere bank en wilt u deze laten overbrengen naar MeDirect? Dat kan. Wij helpen u bij het overboeken en vergoeden van de kosten die uw bank of vermogensbeheerder u aanrekent (tot € 500 per klant). Het enige wat u hoeft te doen is een bericht sturen met de nodige details (ISIN, fondsennaam en valuta) via onderstaande knop. Meer info over de voorwaarden van de transferkosten in onze tarieven.
 

4,1/5

4/5

in Apple App Store

+80k

Gebruikers in België

+ 3 miljard

Klantenactiva & deposito's

Begin met beleggen

Hoe eerder u uw geld op uw manier beheert, hoe sneller u daarbij wint. Maak uw eigen keuzes en ontdek waar u zich goed bij voelt. Registreer en open uw account in een vingerknip.