Picture your Future. Save for it by earning 1.5% on a 1-year Term Deposit Account! Learn more.

Combineer een goede spaarrente met flexibiliteit

Bron: MeDirect 04/06/2020

Voor vele Belgen zit sparen nog steeds diep in hun DNA geworteld. Met het lagerentebeleid van de laatste jaren is het echter niet eenvoudig een goede spaarformule te kiezen. Daar komt nog eens COVID19 bij sinds begin 2020. Het zijn onzekere tijden en
dan is het niet vanzelfsprekend om een langetermijn spaarhorizon aan te houden.

Is het toch nog mogelijk om een goede spaarformule te vinden op de huidige markt? De meeste spaarrekeningen brengen vandaag slechts het wettelijke minimum op. Wie echter op onderzoek gaat en uitkijkt, kan een interest bekomen die tot 5 keer meer opbrengt.
Het is dus een kwestie van actie te ondernemen. Een goede start zijn vergelijkingswebsites zoals Spaargids.be of Bankshopper.be. Daar staat meteen een overzicht van de best renderende spaarformules.

Één van de koplopers in het spaarpeloton is MeDirect. We bieden vandaag al verschillende gereglementeerde spaarrekeningen aan. Deze combineren telkens een basisrente met een hogere getrouwheidspremie. Om deze laatste te bekomen en dus ten
volle te kunnen genieten van het optimale rendement, dient het geld minimum 12 maanden op de spaarekening te staan. Voor sommige spaarders zijn dan weer andere formules interessanter met meer flexibiliteit voor hun spaargeld.

MeDirect komt hieraan tegemoet en lanceert een nieuwe spaarrekening die meteen opbrengt en maximale flexibiliteit biedt. Ideaal dus voor de spaarders die hun geld minder dan een jaar kunnen missen. Bij deze spaarrekening start u dus met een hogere basisrente.
Daarnaast kan u nog altijd rekenen op een bijkomende getrouwheidspremie.

Of u nu dus wilt sparen op de lange termijn of op de korte termijn door middel van een éénmalig groter bedrag te storten of door kleinere maandelijkse stortingen, bij MeDirect vindt u een spaarformule voor uw noden. 

Vergelijk de verschillende spaarrekeningen van MeDirect met elkaar.

Hoe komt het dat MeDirect wél nog een hogere rente kan bieden? Als online bank heeft MeDirect een lage kostenstructuur, zonder een groot kantorennet en minder administratief personeel, met optimaal geautomatiseerde processen. Minder kosten en dus
meer interest voor de klanten.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on facebook
Share on linkedin
Alle nieuwsartikels

Beleg in de wereld van morgen, beleg in megatrends!

Onze wereld verandert voortdurend. Allerlei nieuwigheden spelen in op onze levensstijl en beïnvloeden onze toekomst op een positieve manier. Die nieuwigheden ontwikkelen zich tot megatrends:

Alle nieuwsartikels

Opkomende markten: terug in de gunst? ´┐╝

Nu de inflatiepiek waarschijnlijk achter ons ligt en de Chinese economie in versneld tempo weer aantrekt, trekken de opkomende markten opnieuw de belangstelling van beleggers.