Picture your Future. Save for it by earning 1.5% on a 1-year Term Deposit Account! Learn more.

MeDirect x Test Aankoop invest: een unieke samenwerking

Bron: In samenwerking met Test Aankoop invest

U zou graag een stapje in de beurswereld zetten maar u beschikt niet echt over de nodige beleggersbagage? Een (basis)kennis in beleggen is inderdaad aan te raden wanneer u zich op de beurs begeeft. Dit verhoogt namelijk uw kansen om meer uit uw geld te kunnen halen.

MeDirect x Test Aankoop invest

Daarom zijn we een unieke samenwerking aangegaan met de onafhankelijke financiële partner Test Aankoop invest. Om u als nieuwe klant bij MeDirect te verwelkomen bieden we u interessante beursbegeleiding aan onder de vorm van een 3 maanden gratis abonnement op Test Aankoop invest.

Test Aankoop invest, de gespecialiseerde beleggingstak van Test Aankoop, begeleidt u in uw beleggingskeuzes en dit in volledige onafhankelijkheid. Op de website van Test Aankoop invest en ook via een wekelijks en maandelijks magazine bent u mee met de financiële actualiteit via hun analyses, gespecialiseerde artikels en publicaties en hun aanbevelingen rond aandelen, beleggingsfondsen, obligaties en spaarproducten.

Bovendien kan u zelf een virtuele modelportefeuille samenstellen bij Test Aankoop invest waarna u uw beleggingen kan opvolgen via bijvoorbeeld hun digitale applicatie. Een team van experts kan u eveneens verder telefonisch begeleiden, iets wat uniek is in België.

Beleggen bij MeDirect

MeDirect staat bekend als de fondsenbank of de fondsensupermarkt. Bij ons kan u beleggen in beleggingsfondsen van meer dan 60 gerenommeerde fondsenhuizen zoals BlackRock, M&G, JP Morgan, Templeton, NN, …. En wist u al dat u bij MeDirect kan beleggen zonder instap- en uitstapkosten op 97% van onze fondsenselectie*.

Belegt u liever op uw persoonlijke financiële maat en dat er al een selectie van fondsen voor u klaarstaat? Dan kiest u beter voor een beleggingsplan. In een klik belegt u dan in een gespreide korf van fondsen zodat u geleidelijk aan uw kapitaal opbouwt op uw eigen ritme.

Word nu klant bij MeDirect en ontvang 3 maanden gratis Test Aankoop invest!

Nu kan u nog sneller en gemakkelijker klant worden dankzij itsme®!

* Met uitzondering van Carmignac fondsen die als gevolg van specifieke overeenkomsten onderhevig zijn aan een instapkost van 1% op het bedrag van de ondertekening. We informeren u dat roerende voorheffing of beurstaksen (TOB) geheven kunnen worden naargelang het instrument.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on facebook
Share on linkedin
Beleggen

‘Megatrends doorstaan de waan van de dag’

Bron: MeDirect Bedrijven met innovatieve oplossingen voor de structurele uitdagingen van de toekomst zullen op de lange termijn een bovengemiddelde groei, omzet en winst realiseren.

Alle nieuwsartikels

Alles wat je al wilde weten over ETF’s

Bron: Gilles Coens, beleggingsexpert bij MeDirect Aandelen, obligaties en beleggingsfondsen zijn beleggingsproducten die we allemaal kennen. ETF’s zijn misschien iets minder bekend. Toch wordt dit