Picture your Future. Save for it by earning 1.5% on a 1-year Term Deposit Account! Learn more.

MeDirect x Test Aankoop invest: een unieke samenwerking

Bron: In samenwerking met Test Aankoop invest

U zou graag een stapje in de beurswereld zetten maar u beschikt niet echt over de nodige beleggersbagage? Een (basis)kennis in beleggen is inderdaad aan te raden wanneer u zich op de beurs begeeft. Dit verhoogt namelijk uw kansen om meer uit uw geld te kunnen halen.

MeDirect x Test Aankoop invest

Daarom zijn we een unieke samenwerking aangegaan met de onafhankelijke financiële partner Test Aankoop invest. Om u als nieuwe klant bij MeDirect te verwelkomen bieden we u interessante beursbegeleiding aan onder de vorm van een 3 maanden gratis abonnement op Test Aankoop invest.

Test Aankoop invest, de gespecialiseerde beleggingstak van Test Aankoop, begeleidt u in uw beleggingskeuzes en dit in volledige onafhankelijkheid. Op de website van Test Aankoop invest en ook via een wekelijks en maandelijks magazine bent u mee met de financiële actualiteit via hun analyses, gespecialiseerde artikels en publicaties en hun aanbevelingen rond aandelen, beleggingsfondsen, obligaties en spaarproducten.

Bovendien kan u zelf een virtuele modelportefeuille samenstellen bij Test Aankoop invest waarna u uw beleggingen kan opvolgen via bijvoorbeeld hun digitale applicatie. Een team van experts kan u eveneens verder telefonisch begeleiden, iets wat uniek is in België.

Beleggen bij MeDirect

MeDirect staat bekend als de fondsenbank of de fondsensupermarkt. Bij ons kan u beleggen in beleggingsfondsen van meer dan 60 gerenommeerde fondsenhuizen zoals BlackRock, M&G, JP Morgan, Templeton, NN, …. En wist u al dat u bij MeDirect kan beleggen zonder instap- en uitstapkosten op 97% van onze fondsenselectie*.

Belegt u liever op uw persoonlijke financiële maat en dat er al een selectie van fondsen voor u klaarstaat? Dan kiest u beter voor een beleggingsplan. In een klik belegt u dan in een gespreide korf van fondsen zodat u geleidelijk aan uw kapitaal opbouwt op uw eigen ritme.

Word nu klant bij MeDirect en ontvang 3 maanden gratis Test Aankoop invest!

Nu kan u nog sneller en gemakkelijker klant worden dankzij itsme®!

* Met uitzondering van Carmignac fondsen die als gevolg van specifieke overeenkomsten onderhevig zijn aan een instapkost van 1% op het bedrag van de ondertekening. We informeren u dat roerende voorheffing of beurstaksen (TOB) geheven kunnen worden naargelang het instrument.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on facebook
Share on linkedin