Picture your Future. Save for it by earning 1.5% on a 1-year Term Deposit Account! Learn more.

MeDirect steunt opnieuw “De Beursrally” van De Tijd

Bron: MeDirect 23/11/20

Voor de vierde keer al organiseert De Tijd de beleggerswedstrijd “De Beursrally”. Met evenveel enthousiasme als bij de vorige edities, steunt ook MeDirect weer dit leuke initiatief. 

Met De Beursrally kunt u als deelnemer naar hartenlust virtueel op de beurs beleggen op een selectie van aandelen en beleggingsfondsen en dit zonder risico’s. Bij de start krijgt elke deelnemer een fictief kapitaal van € 50.000
waarmee hij/zij kan beleggen. Daarbovenop zorgt MeDirect als partner van de wedstrijd nog voor een welkomstgeschenk voor elke deelnemer in de vorm van € 2000 extra fictief startkapitaal. Dit geld kan de deelnemer inzetten in de fondsen die deel
uitmaken van het beleggingaanbod van de Beursrally. Maar via een quiz kunt u uw beleggerskapitaal nog meer verhogen. De hele wedstrijd lang wordt er namelijk elke beursdag (48 dagen in totaal) online een quizvraag gesteld en wanneer u die goed beantwoordt,
komt er telkens € 100 extra fictief geld in uw portefeuille terecht. Er valt dus nog eens € 4.800 extra fictief kapitaal te rapen.

Bedoeling is om op het einde van de wedstrijd, die tien weken duurt, zo veel mogelijk meerwaarde te hebben gecreëerd. Gelukkig staat De Tijd u bij met financieel advies van hun coaches en van bekende deelnemers.
De Beursrally is de ideale manier om het wel en wee van de beurs te ontdekken zonder enig risico op geldverlies! Probeer dus om in zo veel mogelijk verschillende fondsen en aandelen te beleggen en ondervind zo zelf het belang van goed en veel te spreiden en van wat wel en niet werkt.

En hoewel het tijdens de wedstrijd allemaal om fictief geld gaat, kunt u weliswaar een echte beleggingsrekening bij MeDirect in de wacht slepen ter waarde van maar liefst € 10.000. Daarnaast vallen er nog andere mooie prijzen te
winnen die mede mogelijk worden gemaakt dankzij de steun van NN Investment Partners, M&G en BlackRock. Deze fondsenhuizen zijn trouwens beschikbaar in het ruim fondsenaanbod van MeDirect.

NN-Investment-Partners

NN Investment Partners is de vermogensbeheerder van NN Group N.V., een beursgenoteerde onderneming. NN Investment Partners, met hoofdzetel in Den Haag, beheert een vermogen van in totaal ongeveer 268 miljard euro voor instellingen en privé-beleggers
over de hele wereld.

MandG

M&G is een van de grootste actieve vermogensbeheerders in Europa die bekend staat voor haar beleggingsaanpak van overtuiging en lange termijn. We willen onze klanten helpen hun financiële doelstellingen te bereiken door middel van een actief
beleggingsbeheer in een gediversifieerd gamma van activaklassen.

blackrock-inc-vector-logo

BlackRock is een internationale vermogensbeheerder die sinds 2003 op de Belgische markt actief is. BlackRock biedt een breed scala aan oplossingen voor instellingen, financiële professionals en particulieren onder merken BlackRock (actieve fondsen)
en iShares (ETF). Ze integreren de beoordeling van milieu-, sociale en governancepraktijken (ESG) in de beleggingsprocessen.

We zijn er van overtuigd dat u na deze beurswedstrijd steviger in uw beleggersschoenen zal staan! Of u nu uw eerste stappen in de beurs zet of er al jaren in actief bent.

Waar wacht u nog op? Klik op onderstaande link voor meer info en waag uw kans!

Ik doe mee!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on facebook
Share on linkedin
Alle nieuwsartikels

Beleg in de wereld van morgen, beleg in megatrends!

Onze wereld verandert voortdurend. Allerlei nieuwigheden spelen in op onze levensstijl en beïnvloeden onze toekomst op een positieve manier. Die nieuwigheden ontwikkelen zich tot megatrends:

Alle nieuwsartikels

Opkomende markten: terug in de gunst? 

Nu de inflatiepiek waarschijnlijk achter ons ligt en de Chinese economie in versneld tempo weer aantrekt, trekken de opkomende markten opnieuw de belangstelling van beleggers.