Picture your Future. Save for it by earning 1.5% on a 1-year Term Deposit Account! Learn more.

MeDirect bekroond met verschillende prijzen

Bron: MeDirect 29/01/19

MeDirect werd op 16 januari bekroond met een derde plaats voor zowel ‘Spaarrekening van het jaar 2019’ als ‘Broker van het jaar 2019’. Een verkiezing van Bankshopper.be waarbij maar liefst 98.546 mensen hebben gestemd. We willen iedereen dan ook nog is bedanken die op ons heeft gestemd.
We zijn natuurlijk enorm blij met deze erkenning. Bij MeDirect willen we iedereen de mogelijkheid bieden om het beste uit zijn geld te halen. Dit doen we door eenvoudige, kwalitatieve spaar- en beleggingsproducten aan te bieden. Met minder kosten en dus meer rendement voor u als klant. Met de recente lancering van ‘MeDirect Fidelity Sparen’, een klassieke, gereglementeerde spaarrekening, is 2019 meteen goed ingezet. Onze nieuwe spaarrekening kon op heel wat aandacht rekenen en de lancering is alvast een success.

Na de uitreiking van de Bankshopper Awards werd Wim Wuyts, Head of Marketing van MeDirect, geïnterviewd door Hanne Decoutere, nieuwslezeres en journaliste VRT.

Beleggers kunnen bij MeDirect dan weer kiezen uit meer dan 500 beleggingsfondsen van 60 gerenommeerde fondsenhuizen. Daarnaast hebben we ook verschillende kant-en-klare Modelportefeuilles en we waren in 2014 de eerste om Online Vermogensbeheer te introduceren in België.

En dit aan lage kosten:

  • Gratis beleggingsrekening en geen bewaarloon
  • En belangrijker nog, geen in-en uitstapkosten.

Andere banken rekenen al snel 2 tot 3% instapkosten.
Hoe worden we dan wel vergoed? We zijn vooral sterk in fondsen en daar betaalt u enkel de beheersvergoeding van de fondsenbeheerder, die daarvan op zijn beurt een deel aan ons afstaat. En dat is voor ons voldoende! Die vergoeding is al verrekend in de koers van het fonds. Dat geldt trouwens voor alle fondsen, ongeacht via welke bank u ze aanschaft.

In December behaalden we nog zilver en brons bij de Bank Awards van Spaargids.be. MeDirect behaalde dankzij al jullie stemmen een verdienstelijke 2de plaats in de categorie ‘Beste Spaarbank’ en een 3de plaats in de categorie ‘Beste Beleggingsbank’. Voor sparen was het nipt met een score van 7,2/10 voor MeDirect en 7,3/10 voor de eerste. Voor beleggen behaalden we een mooie score van 8,2/10. Het onderzoek ging uit van Spaargids.be, HLN.be, Demorgen.be en Lesoir.be. Maar liefst 34.000 mensen hebben toen hun stem uitgebracht.

bronze-nl      silver-nl

Het is vooral onze ambitie om verder te groeien als Belgische bank en dit zowel met een sterk aanbod voor beleggen als sparen. We zijn enorm fier dat ondertussen meer dan 35.000 klanten kozen voor MeDirect en dan ook nog eens meer dan 1,65 miljard aan beleggingen en spaargelden aan de bank hebben toevertrouwd.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on facebook
Share on linkedin
Alle nieuwsartikels

Beleg in de wereld van morgen, beleg in megatrends!

Onze wereld verandert voortdurend. Allerlei nieuwigheden spelen in op onze levensstijl en beïnvloeden onze toekomst op een positieve manier. Die nieuwigheden ontwikkelen zich tot megatrends:

Alle nieuwsartikels

Opkomende markten: terug in de gunst? 

Nu de inflatiepiek waarschijnlijk achter ons ligt en de Chinese economie in versneld tempo weer aantrekt, trekken de opkomende markten opnieuw de belangstelling van beleggers.