Ramin Fleury

Ramin Fleury vervoegde MeDirect begin 2022. Hij begon zijn carrière in 2000 bij Société Générale voordat hij als management- en strategieconsultant werkte, voornamelijk bij Oliver Wyman. Hij groeide verder tot General Manager van Fortuneo Belgium en daarna Marketing Director van Keytrade Bank. Ook heeft hij verschillende managementfuncties bekleed bij Fortuneo in Frankrijk. Ramin heeft een master in het management van de ESCP Business School en een master in de filosofie van de Université Paris-Sorbonne.

Thomas De Boe

Thomas heeft bijna 20 jaar ervaring in de financiële dienstensector. Na het behalen van zijn Master in Business Engineering aan de Solvay Business School, startte hij zijn carrière in hypothecaire leningen. Daarna werd hij project manager bij AXA België waar hij Six Sigma projecten uitvoerde voor verschillende departementen. Thomas werd vervolgens consultant, eerst voor IBM en daarna voor EY, waar hij verschillende projecten uitvoerde voor bijna alle grote banken in België. Als consultant bouwde hij mee aan het nieuwe online hypothecaire kredietaanbod van Keytrade Bank en trad vervolgens in dienst bij Keytrade Bank als Product Manager Kredieten. Zijn rol evolueerde al snel naar Head of Product Management. Thomas vervoegde MeDirect België in november 2021.

Michal Kwasniak

Michal vervoegde de MeDirect group in 2017. Hij heeft ruim 13 jaar ervaring in de bankensector, onder andere bij HSBC, RBS en MeDirect. In de loop der jaren heeft hij verschillende functies uitgeoefend in corporate banking, finance, change management, treasury en ALM. Michal is CFA Charterholderen lid van de CFA Society in België en Polen. Hij behaalde een finance master aan de Universiteit van Warschau.

Kim Van de Velden

Kim Van de Velden begon haar carrière als advocaat bij internationale advocatenkantoren. Tevens werkte zij als belastingconsulent bij de Big Four en ze heeft ruim 13 jaar ervaring in het fiscaal en juridisch adviseren en bijstaan van (financiële) ondernemingen. Ze heeft een uitgebreide expertise ontwikkeld in overnames en aqcuisities alsook in geschillenbeslechting en procesvoering.

Ze is licentiaat in de Rechten (LLM) van de Université Libre de Bruxelles (ULB) en ze heeft tevens een Master in Fiscaal Management behaald bij de Solvay Brussels School of Economics & Management. Ze is gastdocent fiscaal recht aan de Louvain School of Management sinds 2020 en praktijkassistente aan de Université Catholique de Louvain (UCL) sinds 2012.

Ze is een geaccrediteerde bedrijfsjurist en lid van het Instituut voor bedrijfsjuristen (IBJ-IJE).

Bruno Ceysens

Bruno Ceysens trad in 2020 in dienst bij MeDirect, maar begon zijn carrière in de financiële sector in 2002 bij Kredietbank Luxembourg (nu Quintet Private Banking) in Monaco als junior portefeuillebeheerder. Vervolgens ging hij in 2004 aan de slag bij Dexia Asset Management (nu Candriam) om vervolgens bij Accenture te werken aan de implementatie van MiFID I in het departement Private Banking van een grote Belgische bank. Na meer dan 3 jaar doorgebracht te hebben in een “wealth management boutique” in Luxemburg (Qualion Finance), vervoegde Bruno Bank Degroof (nu Bank Degroof Petercam) in 2011 als lid van het Compliance Department waar hij een uitgebreide ervaring opdeed in alle domeinen van Compliance terwijl hij een centraal aanspreekpunt was voor de regulatoren. Bruno heeft een diploma economie van de Katholieke Universiteit Leuven, heeft alle drie niveaus van de CFA voltooid en is geslaagd voor het Febelfin Certified Compliance Officer examen.