Ramin Fleury

Ramin Fleury vervoegde MeDirect begin 2022. Hij begon zijn carrière in 2000 bij Société Générale voordat hij als management- en strategieconsultant werkte, voornamelijk bij Oliver Wyman. Hij groeide verder tot General Manager van Fortuneo Belgium en daarna Marketing Director van Keytrade Bank. Ook heeft hij verschillende managementfuncties bekleed bij Fortuneo in Frankrijk. Ramin heeft een master in het management van de ESCP Business School en een master in de filosofie van de Université Paris-Sorbonne.

Steven De Backer

Steven De Backer vervoegde MeDirect in juni 2022. Hiervoor was hij Head of Communication and Activation bij Keytrade Bank. Hij begon zijn marketingcarrière in de FMCG-sector bij Unilever en Alken-Maes. Vervolgens heeft hij zijn marketingervaring uitgebreid met een commerciële rol als Key Account Manager bij De Persgroep. Steven heeft naast een master in de Rechten aan de Universiteit Gent ook een MBA behaald aan de Vlerick Management School.

Thomas De Boe

Thomas heeft bijna 20 jaar ervaring in de financiële dienstensector. Na het behalen van zijn Master in Business Engineering aan de Solvay Business School, startte hij zijn carrière in hypothecaire leningen. Daarna werd hij project manager bij AXA België waar hij Six Sigma projecten uitvoerde voor verschillende departementen. Thomas werd vervolgens consultant, eerst voor IBM en daarna voor EY, waar hij verschillende projecten uitvoerde voor bijna alle grote banken in België. Als consultant bouwde hij mee aan het nieuwe online hypothecaire kredietaanbod van Keytrade Bank en trad vervolgens in dienst bij Keytrade Bank als Product Manager Kredieten. Zijn rol evolueerde al snel naar Head of Product Management. Thomas vervoegde MeDirect België in november 2021.

Ivo Raschl

Ivo heeft meer dan 20 jaar ervaring in de financiële dienstensector, met een focus op hypotheken. Na zijn Master in Finance te hebben behaald aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam, begon hij zijn carrière als consultant binnen structured finance transacties in Nederland en in het buitenland. Van 2007 tot 2011 werkte Ivo in Londen als credit rading analist bij een van de grote wereldwijde credit ratingbureaus, waar hij verantwoordelijk was voor het beoordelen van financïele instrumenten die gedekt worden door Nederlandse hypotheekportefeuilles. Eind 2011 trad hij weer in dienst als consultant bij de Big Four, om financiële instellingen en bedrijven in de Nederlandse hypotheeksector te adviseren over bedrijfsfinancieringen en -waarderingen, hypotheekbedrijfsstrategie en markttoetredingen. In februari 2021 trad Ivo in dienst bij MeDirect Belgium, waar hij verantwoordelijk is voor de Nederlandse hypotheken.

Kim Van de Velden

Kim Van de Velden begon haar carrière als advocaat bij internationale advocatenkantoren. Tevens werkte zij als belastingconsulent bij de Big Four en ze heeft ruim 13 jaar ervaring in het fiscaal en juridisch adviseren en bijstaan van (financiële) ondernemingen. Ze heeft een uitgebreide expertise ontwikkeld in overnames en aqcuisities alsook in geschillenbeslechting en procesvoering.

Ze is licentiaat in de Rechten (LLM) van de Université Libre de Bruxelles (ULB) en ze heeft tevens een Master in Fiscaal Management behaald bij de Solvay Brussels School of Economics & Management. Ze is gastdocent fiscaal recht aan de Louvain School of Management sinds 2020 en praktijkassistente aan de Université Catholique de Louvain (UCL) sinds 2012.

Ze is een geaccrediteerde bedrijfsjurist en lid van het Instituut voor bedrijfsjuristen (IBJ-IJE).

Bruno Ceysens

Bruno Ceysens trad in 2020 in dienst bij MeDirect, maar begon zijn carrière in de financiële sector in 2002 bij Kredietbank Luxembourg (nu Quintet Private Banking) in Monaco als junior portefeuillebeheerder. Vervolgens ging hij in 2004 aan de slag bij Dexia Asset Management (nu Candriam) om vervolgens bij Accenture te werken aan de implementatie van MiFID I in het departement Private Banking van een grote Belgische bank. Na meer dan 3 jaar doorgebracht te hebben in een “wealth management boutique” in Luxemburg (Qualion Finance), vervoegde Bruno Bank Degroof (nu Bank Degroof Petercam) in 2011 als lid van het Compliance Department waar hij een uitgebreide ervaring opdeed in alle domeinen van Compliance terwijl hij een centraal aanspreekpunt was voor de regulatoren. Bruno heeft een diploma economie van de Katholieke Universiteit Leuven, heeft alle drie niveaus van de CFA voltooid en is geslaagd voor het Febelfin Certified Compliance Officer examen.

Michal Kwasniak

Michal vervoegde de MeDirect group in 2017. Hij heeft ruim 13 jaar ervaring in de bankensector, onder andere bij HSBC, RBS en MeDirect. In de loop der jaren heeft hij verschillende functies uitgeoefend in corporate banking, finance, change management, treasury en ALM. Michal is CFA Charterholderen lid van de CFA Society in België en Polen. Hij behaalde een finance master aan de Universiteit van Warschau.

Isabelle Menezes

Isabelle is al 23 jaar actief in de banksector. Zij startte haar carrière in 1999 en werkte 13 jaar binnen de Dexia-groep, eerst binnen Dexia Bank en vervolgens binnen de holding. Ze bekleedde er diverse operationele functies en heeft doorheen deze verschillende functies een ruime managementervaring opgedaan. Vervolgens trad ze toe tot de Internal Audit van de Groep, waar ze internationale ervaring opdeed als Interna Auditor door een brede waaier van operationele en strategische processen te auditen. Later kreeg zij de leiding over een deel van het Internal Audit team binnen de Bank, gericht op Retail en Commercial Banking. Van 2010 tot 2012 werkte ze enkele jaren bij Group Strategic Planning and Control als hoofd van Cost and Project Control, voordat ze bij Triodos Bank aan de slag ging als Internal Auditor, verantwoordelijk voor de Belgische vestiging. Als onderdeel van een geïntegreerde auditfunctie nam ze ook deel aan een aantal internationale opdrachten. Tussen 2016 en 2021 vervoegde ze het departement Business Lending en leidde ze het Business Banking Operations team, voornamelijk verantwoordelijk voor de procesverbeteringen, projecten en Kredietadministratie. Isabelle trad in februari 2022 in dienst bij MeDirect als Hoofd Interne Audit (in afwachting van reglementaire goedkeuring).