Cookiebeleid MeDirect Bank NV

Laatst bijgewerkt: 30/05/2018

MeDirect Bank NV maakt gebruik van cookies om uw online ervaring te verbeteren. Dankzij deze cookies worden uw inloggegevens en voorkeuren bijgehouden en krijgt u voor u relevante inhoud te zien. In dit cookiebeleid geven we u meer informatie over de verschillende cookies en hoe deze worden gebruikt op MeDirect Bank NV.

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine tekstbestandjes die door uw browser worden opgeslagen op de harde schijf van uw computer, tablet of smartphone. U kunt zelf bepalen hoe websites cookies gebruiken door de privacyinstellingen van uw browser te wijzigen. Lees onderaan deze pagina meer over hoe u cookies kunt beheren.

Waarvoor dienen cookies?

Om uw gebruikerservaring te verbeteren, gebruikt MeDirect Bank NV cookies om de volgende redenen:

Cookie

Derdepartijcookies (third party cookies; optionele cookies)

Deze cookies worden gecreëerd door andere bedrijven. Hiermee kunnen we het gebruik van de website volgen en de doeltreffendheid van marketingcampagnes analyseren, evalueren en verbeteren. MeDirect maakt gebruik van de volgende derdepartijcookies:

Cookie

Hoelang blijven cookies opgeslagen ?

Tijdelijk (sessie): deze cookies zijn slechts tijdelijk en worden gewist zodra de gebruiker zijn browser sluit.

Blijvend: Deze cookies blijven opgeslagen op de computer, tablet of smartphone van de gebruiker gedurende een vooraf bepaalde termijn.

Cookies beheren

In de instellingen voor privacy en veiligheid van uw browser kunt u ervoor kiezen om alle cookies op uw computer te wissen. De browserinstellingen van verschillende browsers verschillen lichtjes van elkaar, dus raadpleeg de instellingen van uw browser om cookies op uw toestel te beheren. Houd er rekening mee dat bepaalde functies van de website mogelijk niet meer naar behoren werken wanneer cookies worden uitgeschakeld.

U kunt uw browser ook zo instellen dat enkel de essentiële cookies worden toegestaan, zoals cookies die nodig zijn voor het gebruik van onlinebankingdiensten. Hieronder volgen een aantal handige internetpagina’s met gedetailleerde informatie over de verschillende soorten cookies: