Over Ons

De Tijd | 22/01/2020
In de portefeuille van Aynard De Monts
Aynard de Monts, productbeheerder bij de fondsensupermarkt MeDirect, selecteerde drie fondsen uit het aanbod van de bank. MeDirect biedt in open architectuur fondsen aan van 60 fondsenhuizen. De bank geeft geen advies over de fondsen.
Lees dit artikel
De Standaard | 04/01/2020
MeDirect grootste groeier bij spaarders
Met een toename van 40 procent aan spaartegoeden boekte de onlinebank MeDirect vorig jaar de grootste vooruitgang op de Belgische spaarmarkt.
Lees dit artikel
De Tijd | 26/09/2019
Zeven voordelen van een online fondsenbank
België telt vier banken die u online een ruim aanbod in beleggings­fondsen geven. De voordelen van internetbeleggen kan je samenvatten in twee grote blokken: veel keuze en weinig kosten. MeDirect
Lees dit artikel
De Tijd | 18/09/2019
Fundsmith krijgt kronenrating van De Tijd
De Tijd heeft het recent in België gelanceerde fondsenhuis Fundsmith opgenomen in haar analyse van beleggingsfondsen en kent een kronenrating toe.
Lees dit artikel
Trends/Knack | 15/08/2019
Beleggen in fondsen zonder instapkosten
De onlinefondsensupermarkt MeDirect heeft ruim 500 fondsen van een 60-tal fondsenhuizen in de aanbieding. Aan dat aanbod kon het met de Britse vermogensbeheerder FundSmith in juni nog een grote naam toevoegen.
Lees dit artikel
De Standaard | 18/07/2019
Hoogrentend sparen, bestaat dat nog?
Op een klassieke spaarrekening bedraagt het rendement momenteel amper 0,11%. Bovenaan in het spaarklassement staat momenteel MeDirect.
Lees dit artikel
Het Nieuwsblad | 06/06/2019
Durf ontrouw te zijn
Open rekeningen bij verschillende banken. Onze vergelijking leert dat de traditionele klant die de gratis Giro+ zichtrekening van Argenta combineert met de Fidelity spaarrekening van MeDirect na een jaar 185 euro meer overhoudt
Lees dit artikel
Knack Extra | 29/05/2019
Instappen zonder kosten
Nieuwe reglementering zorgt voor meer transparantie over kosten van beleggingen. Niet iedereen beseft dat ze vaak tussen 2 en 3% aan instapkosten betalen. ‘Het kan ook anders’, zegt Philippe Delva, CEO van MeDirect.
Lees dit artikel
InvestmentOfficer.be | 04/04/2019
MeDirect: ‘Een nieuwe mobiele app en meer modelportefeuilles in het najaar’
Online-fondsenbank MeDirect heeft grote plannen later dit jaar, met de lancering van een nieuwe app en een uitbreiding van de modelportefeuilles. En voor dat laatste gaat het deze keer niet in zee met Morningstar.
Lees dit artikel
De Tijd | 30/03/2019
Spaarboekjes met hogere rente alleen voor wie centen jaar kan missen
De rente op spaarboekjes blijft nog lang ultralaag. Wie op zoek gaat naar een prijsbreker en hogere rentes wil opstrijken, moet zijn spaargeld al voor minstens 12 maanden parkeren.
Lees dit artikel