Philippe Delva

Chief Executive Officer

Minder kosten, en méér rendement voor de klant : MeDirect ‘de Fondsenbank’ werd gelanceerd met de missie dat iedereen een betere bankervaring verdient dan tot nu toe gekend. Dit doen we door eenvoudige, kwalitatieve spaar- en beleggingsproducten aan te bieden in combinatie met lage kosten. De bank spreekt klare taal en maakt haar producten voor iedereen toegankelijk dankzij deze lage kosten, lage instapbedragen en een gebruiksvriendelijke website. Mijn rol is om samen met ons team van getalenteerde medewerkers een uitstekende klantenservice waar te maken, en dit elke dag opnieuw.

Ik kan bogen op een carrière van 30 jaar binnen de Belgische en internationale financiële sector. Eerst bij de Generale Bank en later bij Fortis als CEO Commercial Banking Global. Vooraleer mijn rol op te nemen als CEO van MeDirect Bank, had ik reeds een grondige kennis van de bank door mijn rol als voorzitter van het Audit en Risk Comité van MeDirect Bank NV, sinds het verkrijgen van de Belgische banklicentie in 2015.

 

Marcel Berkhout

Chief Financial Officer

Efficiënt en transparant bankieren waarbij het klantbelang voorop staat. Dat is MeDirect Bank voor mij. Een innovatief bankconcept voor een digitaal tijdperk. Als CFO ben ik verantwoordelijk voor het beheer van de balans van de bank, de boekhouding/budgettering en de financiële rapportages aan onze toezichthouder Nationale Bank van België. Mijn werk is geslaagd wanneer wij de bankbalans op verstandige wijze verder kunnen laten groeien, met behoud van ons efficiënte werkingsmodel. Hierdoor kunnen we de kosten van onze beleggingen ook in de toekomst laag houden en een aantrekkelijke vergoeding op spaargeld blijven bieden. U profiteert hiervan.

Na mijn studies werkte ik zes jaar bij Shell in het Verenigd Koninkrijk. In het jaar 2000 ben ik in de banksector begonnen.

Wim Wuyts

Head of Marketing

Een van mijn belangrijkste taken bij MeDirect is te zorgen voor een transparante en duidelijke communicatie naar bestaande en nieuwe klanten. Via klare taal op de website, e-mails en advertenties is het mijn taak zo veel mogelijk mensen te laten kennismaken met het unieke verhaal van MeDirect. Een bank die het bewust anders wil aanpakken, met eenvoudige, kwalitatieve spaar-en beleggingsproducten die voor iedereen toegankelijk zijn, dat was hetgene dat me van in het begin aansprak bij MeDirect.

Begin 2014 maakte ik de overstap van NIBC Direct, waar ik veel ervaring heb opgedaan bij de uitbouw van een online spaarplatform. Daarnaast vervulde ik marketing & sales functies in verschillende grote ondernemingen en kan ik ondertussen bouwen op tien jaar ervaring in de online sector.

Jurgen Slachmuylders

Marketing Officer

MeDirect heeft een innovatieve en zeer klantgerichte benadering van online bankieren. Dit weerspiegelt zich in al onze producten en diensten. Ik ben fier dat ik hiertoe mijn bijdrage kan leveren. Ik vind het enorm boeiend om enerzijds te zorgen voor een duidelijke en transparante communicatie met onze klanten en anderzijds het interessante spaar- en beleggingsaanbod van MeDirect te introduceren op de Belgische markt.

Mijn ervaring als online coördinator als deel van mijn marketingfunctie bij Universal Pictures International in combinatie met mijn ervaring met het financiële product achter de Belgische film, Tax Shelter, komen hierbij zeer goed van pas.

Steven Meert

Office Manager

Dankzij onze goed georganiseerde administratie wordt u vlot geholpen. Ik zorg ervoor dat al uw documenten ordelijk en snel verwerkt worden.

Ik startte mijn loopbaan in een meertalige administratie en kwam al gauw tot de conclusie dat georganiseerd en snel werken mijn sterke punt is. Ik ben blij die troef te kunnen uitspelen in een enthousiast team dat gedreven is om iedereen een betere bankervaring te doen beleven.