Over Ons

+43.000
+43.000
Klanten
+ € 3,6 miljard
+ € 3,6 miljard
Activa en deposito's van klanten
+ 3,900
+ 3,900
Financiële producten
19,33%
19,33%
Kapitaalratio
19,25%
19,25%
Tier 1 kapitaalratio
11,48%
11,48%
Hefboomratio
Gegevens per 31 december 2019
Vragen over MeDirect?
Bel ons 02 518 0000
of stuur een e-mail info@medirect.be
Met wie moet ik contact opnemen als ik een klacht heb?

Uw mening is belangrijk voor ons. Als u een klacht hebt, ga dan naar www.medirect.be/nl-be/contacteer-ons waar u een contactformulier kan invullen en kan uitleggen wat uw klacht is. U kan ook e-mailen naar info@medirect.be of ons per post een brief sturen op het volgende adres:

MeDirect - Compliance Officer
Keizerinlaan 66
1000 Brussel
België

Als u niet tevreden bent over de afhandeling van uw klacht kan u contact opnemen met het Compliance Departement van MeDirect op het e-mailadres complaints@medirect.be. Daarnaast kan u uw klacht ook kenbaar maken bij de Ombudsfin op het e-mailadres Ombudsman@Ombudsfin.be of anderzijds zoals beschreven in onze Algemene Voorwaarden.

Is MeDirect een Belgische bank?
MeDirect is een Belgische bank naar Belgisch recht en een dochteronderneming van MeDirect Group plc, dat behoort tot een solide Europese bankengroep met sterke financiële ratio's. Deposito’s bij MeDirect worden gegarandeerd tot maximaal 100.000,00 EUR per cliënt door het Belgische depositogarantiestelsel.
Biedt MeDirect beleggingsadvies aan?
Neen, MeDirect biedt geen individueel beleggingsadvies aan betreffende specifieke effecten. MeDirect beheert wel uw vermogensbeheerportefeuille in zijn totaliteit.

Onze tool maakt gebruik van geavanceerde profilering systemen om u van financieel advies te voorzien dat op maat is gemaakt met het oog op uw persoonlijke omstandigheden, voorkeuren en financiële doelstellingen. De methodiek die ten grondslag ligt aan ons vermogensbeheer werd ontwikkeld door het financieel plannersbureau Stremersch Van Broekhoven & Partners. Dit bureau verleent al sinds 1990 advies op het vlak van financiële planning en is expert in het opmaken van vermogensanalyses. Morningstar, marktleider op het gebied van beleggersinformatie, stelt de portefeuille aanbeveling samen. Deze worden tevens beoordeeld door het MeDirect beleggingscomité (Investment Committee), wiens leden ruime ervaring hebben in de beleggings- en ‘investment banking’-sector.