Over Ons

+55.000
+55.000
Klanten
+ € 3,6 miljard
+ € 3,6 miljard
Activa en deposito's van klanten
+ 3,900
+ 3,900
Financiële producten
36,39%
36,39%
Kapitaalratio
36.04%
36.04%
Tier 1 kapitaalratio
8,84%
8,84%
Hefboomratio
Gegevens per 31 december 2020
Vragen over MeDirect?
Bel ons 02 518 0000
of stuur een e-mail [email protected]
Met wie moet ik contact opnemen als ik een klacht heb?

In geval van een klacht staat de dienst Klachtenbeheer van de Bank voor u klaar. U kunt uw klacht richten aan het volgende e-mailadres:

[email protected]

Indien de oplossing van de dienst Klachtenbeheer van de Bank niet naar tevredenheid is, of indien u binnen 10 werkdagen geen antwoord heeft gekregen, kunt u contact opnemen met de Dienst Ombudsman Banken - Kredieten – Beleggingen op het volgende e-mailadres:

[email protected]


Is MeDirect een Belgische bank?
MeDirect is een Belgische bank naar Belgisch recht en een dochteronderneming van MeDirect Group plc, dat behoort tot een solide Europese bankengroep met sterke financiële ratio's. Deposito’s bij MeDirect worden gegarandeerd tot maximaal 100.000,00 EUR per cliënt door het Belgische depositogarantiestelsel.
Biedt MeDirect beleggingsadvies aan?
Neen, MeDirect biedt geen individueel beleggingsadvies aan betreffende specifieke effecten. MeDirect beheert wel uw vermogensbeheerportefeuille in zijn totaliteit.

Onze tool maakt gebruik van geavanceerde profilering systemen om u van financieel advies te voorzien dat op maat is gemaakt met het oog op uw persoonlijke omstandigheden, voorkeuren en financiële doelstellingen. De methodiek die ten grondslag ligt aan ons vermogensbeheer werd ontwikkeld door het financieel plannersbureau Stremersch Van Broekhoven & Partners. Dit bureau verleent al sinds 1990 advies op het vlak van financiële planning en is expert in het opmaken van vermogensanalyses. Morningstar, marktleider op het gebied van beleggersinformatie, stelt de portefeuille aanbeveling samen. Deze worden tevens beoordeeld door het MeDirect beleggingscomité (Investment Committee), wiens leden ruime ervaring hebben in de beleggings- en ‘investment banking’-sector.