De waarden, de structuur en de organisatie van MeDirect

De waarden van MeDirect

Bij MeDirect willen we iedereen de mogelijkheid bieden het beste te halen uit zijn spaargeld. Of u nu een ervaren belegger bent, pas start met beleggen of het liever bij sparen houdt. Bij MeDirect vindt u zeker de oplossing die het best bij u past. We willen het bewust anders doen dan de traditionele banken door het aanbieden van kwalitatieve spaar- en beleggingsproducten die voor iedereen toegankelijk zijn dankzij lagere kosten, lage instapbedragen en een gebruiksvriendelijk platform.

Voor onze klanten leggen we de focus op deze 4 principes:

 • Kwaliteit
 • We bieden transparante spaarproducten aan met één duidelijke en competitive rente. We bieden geen eigen beleggingsproducten aan, maar in plaats daarvan kiezen we voor een onafhankelijk platform voor klanten die op zoek zijn naar kwalitatieve belegginsproducten en oplossingen van een selectie van de beste aanbieders wereldwijd.

 • Transparantie
 • Onze producten en diensten zijn makkelijk in gebruik. Er zijn geen verborgen kosten. Al van bij de start van de Belgische bank in 2013 zijn we overtuigd dat op alle vlakken transparant communiceren naar onze klanten toe de sleutel is om een goede vertrouwensrelatie op lange termijn op te bouwen.

 • Toegankelijkheid
 • MeDirect biedt zijn producten en diensten overwegend aan online, ondersteund door bijna volledig geautomatiseerde en dus schaalbare activiteiten. Dat betekent dat wij alle klanten dezelfde kwalitatieve diensten kunnen aanbieden en hen ook de mogelijkheid bieden om te starten met sparen of beleggen met kleinere instapbedragen in producten welke doorgaans alleen zijn voorbehouden aan meer vermogende klanten.

 • Onpartijdigheid
 • MeDirect biedt geen eigen beleggingsproducten aan, maar wel een selectie van de meest voorname aanbieders wereldwijd. Wij raden onze klanten geen producten aan, maar geven hen de keuze tussen kwaliteitsproducten van externe aanbieders en bieden, indien gewenst, advies. We werken samen met Morningstar, één van ’s werelds grootste onafhankelijke onderzoeksbureaus voor finaniële analyse en ratings.


  MeDirect Group bedrijfswaarden

  Teamwork - Om succesvol te zijn werken we samen al een sterk team.

  Uitmuntendheid - We leveren wat we beloven en gaan verder dan wat binnen de verwachtingen ligt.

  Aanpassingsvermogen - We anticiperen enthousiast, reageren op en profiteren van veranderingen in onze omgeving.

  Ambitieus- We zijn gepassioneerd om zaken tot een goe einde te brengen en we gaan de uitdagingen aan om amibiteuze doelen te bereiken.

  Innovatie - We moedigen creativiteit aan bij onze medewerkers en omarmen de dynamiek van verandering.

  Integriteit - Wij handhaven betrouwbaarheid en bedrijfsethiek

  Kennis - We streven erna om ons in de frontlinie te bevinden van sector gebonden ontwikkelingen om een meerwaarde te creëren voor onze klanten.


  De structuur en organistie van MeDirect

  MeDirect verwijst naar zijn Governance-memorandum voor meer informatie over de structuur en organisatie van de entiteit.

  Governance Memorandum