Al vijf jaar slim sparen en beleggen bij MeDirect

"We hebben ons in die vijf jaar weten te positioneren als belangrijke uitdager binnen de Belgische bankensector. Vandaag staat MeDirect vooral gekend als dé fondsenbank met meer dan 500 fondsen en kant-en-klare Modelportefeuilles. We introduceerden echter ook enkele innovatieve spaarrekeningen en waren de eerste bank in België om Online Vermogensbeheer te introduceren.

Wat maakt MeDirect anders dan de traditionele banken? De bank biedt eenvoudige, kwalitatieve spaar- en beleggingsproducten aan in combinatie met lage kosten. Voor iedereen toegankelijk dankzij deze lage kosten, lage instapbedragen en een gebruiksvriendelijke website."

Philippe Delva, CEO MeDirect
Al vijf jaar ten dienste van onze klanten

We zijn enorm fier dat op amper vijf jaar tijd meer dan 40.000 klanten kozen voor MeDirect en dan ook nog eens meer dan 2 miljard aan beleggingen en spaargelden aan de bank hebben toevertrouwd. Een ideaal moment om onze klanten zelf aan het woord te laten en hun ervaringen te delen over beleggen en sparen op het MeDirect platform.

Koen bijvoorbeeld woont in Dilbeek en is fiere papa van Jasper en Kobe.Bekijk hiernaast zijn video of klik onderaan om alle klantenvideos te bekijken.