Picture your Future. Save for it by earning 1.5% on a 1-year Term Deposit Account! Learn more.

De nieuwe MeDirect app: beheer uw rekeningen waar en wanneer u dat wilt.

Sinds de lancering in België 7 jaar geleden hebben wij bij MeDirect ons weten te positioneren als belangrijke uitdager binnen de Belgische bankensector. Wij bieden verschillende spaar- en termijnrekeningen aan tegen interessante rentevoeten, alsook een breed aanbod beleggingsfondsen zonder instapkosten, inclusief beleggingsplannen. Het platform voor internetbankieren was al toegankelijk via de webbrowser op de smartphone, maar nog niet via een Mobile App. Daar is nu verandering in gekomen.

We lanceren onze eerste Mobile App waarmee u eenvoudig uw rekeningen kunt beheren waar en wanneer u dat wilt. De MeDirect app is beschikbaar in de Apple AppStore en de Google Playstore. Met deze eerste versie van de app kunt u onder andere uw saldo en verrichtingen bekijken, overschrijvingen doen tussen eigen rekeningen en naar bewaarde begunstigden en de evolutie volgen van uw spaargeld en beleggingen. Aan de hand van enkele grafieken krijgt u ook snel een duidelijk overzicht van uw financiën.

Om veilig te kunnen bankieren maakt de app gebruik van de laatste nieuwe technologie zoals Face ID en Touch ID, afhankelijk van welke smartphone u gebruikt. Voor toestellen zonder deze technologie maakt de app gebruik van een 6-cijferige pincode. De creatie van de app hebben we overigens niet uitbesteed, maar volledig zelf in-house ontwikkeld.

Tim Rooney, CEO MeDirect: “We streven er voortdurend naar om ons aanbod voor onze klanten te verbeteren. De lancering van deze eerste versie van onze app voor mobiel bankieren is een stap in die richting. In de komende maanden zullen we meer innovatieve functies toevoegen die de ervaring van het gebruik van onze app optimaliseert, zodat deze nog beter aansluit bij de behoeften van onze klanten.

We zullen regelmatig app- en beveiligingsupdates uitrollen. Het aan- en verkopen van effecten wordt zo in de toekomst nog mogelijk gemaakt. De app is beschikbaar voor alle onze bestaande en nieuwe klanten. Indien u al klant bent, hoeft u alleen maar online in te loggen op het platform voor internetbankieren en de app te koppelen aan uw account door de QR-code te scannen. Als dit nog niet het geval is, dan maakt u eerst online een rekening bij ons aan alvorens de App te kunnen gebruiken. Alle info over de nieuwe app kunt u hier vinden. 

 

Share on facebook
Share on linkedin
Share on facebook
Share on linkedin
Beleggen

‘Megatrends doorstaan de waan van de dag’

Bron: MeDirect Bedrijven met innovatieve oplossingen voor de structurele uitdagingen van de toekomst zullen op de lange termijn een bovengemiddelde groei, omzet en winst realiseren.

Alle nieuwsartikels

Alles wat je al wilde weten over ETF’s

Bron: Gilles Coens, beleggingsexpert bij MeDirect Aandelen, obligaties en beleggingsfondsen zijn beleggingsproducten die we allemaal kennen. ETF’s zijn misschien iets minder bekend. Toch wordt dit