Picture your Future. Save for it by earning 1.5% on a 1-year Term Deposit Account! Learn more.

MeDirect trotse partner “De Beursrally” van De Tijd

Bron: Jurgen Slachmuylders, Marketing Campaign Manager bij MeDirect

Net zoals de vorige edities, steunt MeDirect voor de vijfde achtereenvolgende keer al met evenveel overtuiging en enthousiasme “De Beursrally”. Dit is de succesvolle virtuele beleggerswedstrijd georganiseerd door de financieel-economische krant De Tijd.

Beleggen zit steeds meer in de lift en de interesse erin neemt alleen maar toe. Een zekere basiskennis komt van pas wanneer je besluit te beginnen met beleggen. Hoe meer kennis over beleggen, hoe meer kans op een goed rendement. Een beleggerswedstrijd als De Beursrally is dan een uitstekende manier om als beginnende belegger op een leuke en leerrijke manier de beleggerswereld te ontdekken. Toch kunnen zeker ook de meer ervaren beleggers deelnemen door hun investeerderskwaliteiten te meten met
anderen en nieuwe strategieën uit te dokteren.

De Beursrally is een initiatief waar MeDirect als dé fondsenbank, voor de vijfde keer al, graag mee haar schouders onder zet.

Gespreid beleggen is key

In tijden van lage rente is sparen alleen niet voldoende om je spaargeld te laten renderen. Een basisregel bij beleggen is: zorg voor voldoende spreiding. Met de integratie van een vijftigtal fondsen uit het aanbod van MeDirect, zonder instap- en uitstapkosten, beschikken de deelnemers over een diverse fondsenselectie. Je begint als deelnemer met een fictief startkapitaal van 50.000 euro. Daarmee kan je een portefeuille van zowel aandelen als fondsen samenstellen.

‘Met veel plezier sponsoren we weer De Beursrally. Voor de beginners onder ons is het een leuke manier om kennis te maken met de beleggerswereld zonder de bijkomende risico’s. Zo verzamelen ze de nodige beleggersbagage om achteraf zelfverzekerder te gaan beleggen. Voor de al meer doorgewinterde belegger is het de kans bij uitstek om nieuwe strategieën uit te proberen.’

Tim
Rooney, CEO MeDirect

Bij de inschrijving krijgt elke deelnemer ook een cadeau van MeDirect: 2.000 euro virtueel geld boven op het startbedrag om te beleggen in een fonds naar keuze. Daarnaast kunt u nog op andere manieren extra fictief kapitaal verwerven. Zo wordt er een dagelijkse quiz georganiseerd en per goed antwoord kan je nog eens 100 euro extra fictief kapitaal bijverdienen. Minstens één keer per week zal daarin een specifieke vraag over fondsen gesteld worden.

Een echte geldprijs winnen

Hoewel u met fictief geld belegt, vallen er wel echte geldprijzen te winnen. De winnaar van het algemeen klassement krijgt een beleggersrekening bij MeDirect ter waarde van 10.000 euro. De eerste plaatsen in het fondsen- en studentenklassement krijgen als beloning een beleggingsrekening met respectievelijk 5.000 en 2.500 euro. Er zijn ook verschillende troostprijzen voorzien.

De Beursrally loopt tien weken. In die periode kan je uitgebreid kennis maken met het reilen en zeilen van de beurs. Ideaal dus om je eerste stappen in de beleggerswereld te zetten zonder dat je daarbij enig risico loopt. Hou er wel rekening mee dat in realiteit beleggen op veel langere termijn moet gebeuren. Want dit doe je enkel met geld dat je meerdere jaren kan missen.

Waar wacht u nog op? Klik op onderstaande link voor meer info en waag uw kans!

Ik doe mee!

Beleggen in fondsen of een gespreid beleggingsplan zonder instap- en uitstapkosten. Dat is een goed plan voor uw toekomst! Voor meer info, surf naar www.medirect.be.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on facebook
Share on linkedin
Beleggen

Een betere wereld met uw duurzame beleggingen?

Bron: Geschreven door Apolline Deglasse, beleggingsexperte bij MeDirect Recent, op 28 juli 2022, heeft onze planeet al haar beschikbare natuurlijke hulpbronnen voor dit jaar al

Beleggen

Robuust beleggen

Bron: Flossbach von Storch Oorlog in Oekraïne. Een snelle stijging van de inflatiecijfers. De coronapandemie, nog steeds. De wereld is kwetsbaar. Deze conclusie zal waarschijnlijk