Picture your Future. Save for it by earning 1.5% on a 1-year Term Deposit Account! Learn more.

MeDirect blijft voor u klaarstaan tijdens deze coronacrisis

Bron: MeDirect 16/03/20

U heeft de voorbije weken ongetwijfeld de ontwikkelingen over het coronavirus (COVID-19) op de voet gevolgd. Ook bij MeDirect volgen we de situatie van nabij op en nemen we de nodige gezondheids-en veiligheidsmaatregelen. Uiteraard blijven we voor u beschikbaar.
U zult daar als klant echter weinig of geen hinder van ondervinden. U kunt uw bankzaken nog steeds 100% online beheren en onze klantendienst blijft voor u klaarstaan.

Philippe Delva, CEO MeDirect: “Al onze medewerkers hebben de mogelijkheid om te kunnen telewerken en het merendeel van hen doet dit ook. Dit betekent dat onze klanten naadloos kunnen blijven profiteren van onze diensten, zowel online als telefonisch,
en onze medewerkers zullen er zijn om hen te helpen ”.

De beurzen daarentegen hebben wel te lijden onder het coronavirus. Zoals bij elke terugval op de markten, is het belangrijk u niet te laten leiden door uw emoties. Ons investeringscomité en onze partner Morningstar schreven hierover volgend artikel.

Voor diegenen die niet kunnen of willen leven met de risico’s van de beurs, is er nog altijd het spaarboekje dat in deze tijden weer populair wordt als ‘veilige haven’. MeDirect heeft vandaag twee spaarrekeningen in het kop van het spaarpeleton. Zo is er de ‘Maandsparen Max’, een spaarrekening die toelaat op uw eigen ritme te sparen, tot €500 per maand. Voor grotere bedragen is er onze ‘Fidelity Sparen’. En uiteraard blijft ook het Depositogarantiestelsel (DGS) gelden. Het spaargeld bij MeDirect valt onder het Belgische depositogarantiestelsel, dat de tegoeden op uw geld-, spaar- en termijnrekeningen garandeert tot €100.000 per persoon, per bank. Klik hier voor de Informatiefiche over de Depositobescherming.

Heeft u een vraag? Dan kunt u altijd onze klantendienst contacteren: mail naar [email protected], bel 02 5180 00 00 of stuur ons een bericht via uw beveiligde website.

Hoe de situatie komende tijd ook evolueert, u zal kunnen blijven rekenen op de service en beschikbaarheid die u van ons gewend bent. Zorg ondertussen goed voor uzelf en voor elkaar.

Nuttige links:

https://www.info-coronavirus.be/nl/

https://www.who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019/advice-for-public

Share on facebook
Share on linkedin
Share on facebook
Share on linkedin
Beleggen

Pas op! Toename van SMS-fraude

Als digitale bank willen wij ervoor zorgen dat u steeds online veilig blijft en u zich niet laat vangen door SMS-fraude. Nieuwe technologieën worden door