Picture your Future. Save for it by earning 1.5% on a 1-year Term Deposit Account! Learn more.

Geen in- en uitstapkosten in de MeDirect parking

Bron: MeDirect, 26/10/2017

Zo kon u van maandag 16 oktober t.e.m. zondag 22 oktober gratis parkeren in de volledige parking Hopland in het centrum van Antwerpen. Maar ook op andere plaatsen in het land zullen gratis parkeerplaatsen opduiken.

Met deze leuke acties willen we op een positieve manier aantonen dat dure, zinloze instap- en uitstapkosten voor beleggingsfondsen niet meer van deze tijd zijn. Nog teveel Belgen gooien een belangrijk deel van het rendement op hun beleggingen zomaar weg. Niet aan slechte rendementen of  verkeerde beleggingen, maar wel aan de kosten die hij moet betalen telkens hij een beleggingsfonds koopt bij zijn financiële instelling.

Om dit nog extra in de verf te zetten hebben we, net zoals met de tram, een leuke TV spot gemaakt die van 16 oktober tot 12 november draait op VTM, Q2 en CAZ. De TV spot kunt u hieronder bekijken

Minder kosten en meer keuze bij dé Belgische online fondsenbank

Het kan anders! Bij MeDirect Bank beschikt u over een gratis beleggingsrekening, rekenen we geen bewaarloon aan en op 97% van onze fondsenselectie ook geen instap- en uitstapkosten. U betaalt enkel de beheersvergoeding van de fondsbeheerder zelf, maar dat is dan ook het enige. Wij ontvangen een deel van die vergoeding en dat is voor ons voldoende.

MeDirect is al enkele jaren gekend als dé fondsenspecialist met een wereldwijde selectie van meer dan 500 fondsen, handige lijsten van topfondsen en kant-en-klare Modelportefeuilles. We kiezen er bewust voor geen eigen huisfondsen aan te bieden, maar wel een wereldwijde selectie fondsen van 60 gerenommeerde fondsenhuizen.

Niet iedereen heeft echter de tijd, het geduld en de kennis om zelf een goed gespreide beleggingsportefeuille samen te stellen en ook op te volgen. MeDirect Bank biedt ook hiervoor enkele oplossingen:

  • Kant-en-klare Modelportefeuilles met 8 tot 13 fondsen per portefeuille, samengesteld met financiële experts als Morningstar en MijnKapitaal
  • Online Vermogensbeheer op basis van fondsen, aan een fractie van de kost van het traditionele vermogensbeheer. U laat het werk over aan beleggingsexperts en betaalt enkel een beheersvergoeding van 0,30% tot max 0,61% per jaar, afhankelijk van het belegde bedrag 

Bij het beleggen is het steeds belangrijk te letten op de kosten want deze hebben een negatieve impact op het rendement. Bij MeDirect spaart u alvast enkele kosten uit en bieden we u nu zelfs een gratis parking aan. Want slim investeren is uw geld gratis parkeren.

Enkele foto’s van tevreden bestuurders die gratis konden parkeren dankzij MeDirect.

Foto’s actie gratis parking

hopland-parking

Share on facebook
Share on linkedin
Share on facebook
Share on linkedin
Alle nieuwsartikels

Maandelijks overzicht: Een zwaluw maakt de lente niet

Bron: Geschreven door Gilles Coens, beleggingsexpert bij MeDirect Januari was een onwaarschijnlijk goed jaardebuut. Een geruststelling voor vele beleggers na een bewogen jaar 2022. Februari