Picture your Future. Save for it by earning 1.5% on a 1-year Term Deposit Account! Learn more.

Beleggen bij MeDirect Bank: serie Z-Funds op Kanaal Z

Bron: MeDirect Bank, 13/07/2017

Z-Funds aflevering 1: Achter de schermen van een online fondsenbank en vermogensbeheerder.

In aflevering 1 nemen we een kijkje achter de schermen van een online fondsenbank en vermogensbeheerder. CEO Xavier de Pauw geeft meer uitleg over hoe het verdienmodel van de bank er uitziet. We komen ook te weten of een online bank haar cliënteel dezelfde service kan bieden als een traditionele bank.

Bekijk hieronder de eerste aflevering – Achter de schermen van een online fondsenbank en vermogensbeheerder.

Z – Funds aflevering 2: Denken aan de toekomst: beleggen voor uw (klein)kinderen

In de tweede aflevering van de serie heeft Patricia Boydens, Head of Business Development MeDirect Bank, het over het spaargedrag van de Belg. Veel Belgen sparen immers niet alleen voor zichzelf, maar ook voor hun kinderen of kleinkinderen. Dat bleek uit een enquête die gehouden werd bij 2.000 Belgen. De meeste ouders vinden 5.000 tot 10.000 euro al een mooi spaarpotje voor hun kinderen. Maar hoe geraak je nu aan dat bedrag? En spaar je best in eigen naam of in naam van het (klein)kind?

Bekijk hieronder de tweede aflevering – Denken aan de toekomst: beleggen voor uw (klein)kinderen

Z-Funds aflevering 3: Vanuit de hangmat in actieve fondsen beleggen

Tijdens de derde aflevering was Mark Preskett van Morningstar te gast. Hij is Portfolio Manager bij Morningstar in Londen. MeDirect werkt nauw samen met Morningstar in het kader van het Online Vermogensbeheer en om de beste fondsen te selecteren voor de portefeuilles. Niet iedereen heeft de tijd, het geduld en de kennis om zelf een goed gespreide beleggingsportefeuille samen te stellen en op te volgen. Daar is het Online Vermogensbeheer, dat de laatste jaren aan een enorme opmars bezig is, dé ideale oplossing voor.

Bekijk hieronder de derde aflevering – Vanuit de hangmat in actieve fondsen beleggen

Z-Funds aflevering 4: Gemengde fondsen tegen schommelingen op de beurs

In de laatste aflevering geeft Patricia Boydens meer uitleg over gemengde beleggingsfondsen in België. Uit de jongste cijfers van sectorvereniging Beama blijkt dat deze nog steeds het populairst zijn in ons land. Waarom kopen beleggers vooral deze categorie van fondsen? Wat zijn de voordelen? En hoe selecteren we de beste gemengde fondsen?

Bekijk hieronder de vierde aflevering – Gemengde fondsen tegen schommelingen op de beurs

Mik op een hoger rendement voor uw spaargeld.

MeDirect is dé fondsenbank met een wereldwijde selectie van meer dan 500 fondsen, handige lijsten van topfondsen per categorie en 8 kant-en-klare Modelportefeuilles.

Laat u het beheer liever volledig over aan experts, dan kunt u bij MeDirect kiezen voor Online Vermogensbeheer. Het beheer gebaseerd op strategische activaspreiding en een nauwgezette fondsenselectie, in samenwerking met de experts van Morningstar, werpt zijn vruchten af met solide historische rendementen.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on facebook
Share on linkedin
Alle nieuwsartikels

Beleg in de wereld van morgen, beleg in megatrends!

Onze wereld verandert voortdurend. Allerlei nieuwigheden spelen in op onze levensstijl en beïnvloeden onze toekomst op een positieve manier. Die nieuwigheden ontwikkelen zich tot megatrends:

Alle nieuwsartikels

Opkomende markten: terug in de gunst? 

Nu de inflatiepiek waarschijnlijk achter ons ligt en de Chinese economie in versneld tempo weer aantrekt, trekken de opkomende markten opnieuw de belangstelling van beleggers.