Nieuws & updates

 

MeDirect brengt nieuw leven in spaarmarkt

Met de lancering van een nieuw online spaarboekje eind december, maakt MeDirect sparen weer interessant. Het is de eerste gereglementeerde spaarrekening van de bank, waarop dus geen roerende voorheffing moet worden betaald op de eerste schijf van 960 euro aan intresten per persoon per jaar.

Rentestijging MeDirect Termijnrekening op 5 jaar

Hebt u uw spaargeld niet nodig voor een bepaalde periode en u wil zeker zijn van de opbrengst? Dan behoort een termijnrekening zeker tot de mogelijkheden. Die geeft u namelijk een gewaarborgde rente gedurende een vaste periode.

Het DNA van de fondsenbelegger ontrafeld

Belgische beleggers in fondsen zijn voorzichtig, willen hun risico’s spreiden en zijn bereid de duurzame weg op te gaan, als dat geen rendement kost. Het zijn maar enkele conclusies uit een rondvraag bij ruim 3.000 Belgische fondsenbeleggers.

3 vragen aan Werner Smets van Vector Asset Management

Vector Flexible, het flexibele fonds van Vector Asset Management en winnaar van een Tijd Fund Award, is een vreemde eend in de bijt in de wereld van de gemengde fondsen. ‘Wij blijven momenteel ver weg van obligaties.’

MeDirect viert zijn vijfjarig bestaan in België

MeDirect mag deze maand vijf kaarsjes uitblazen. Een ideaal moment om even terug te blikken op het mooie groeiverhaal van de voorbije vijf jaar en tevens eens te kijken naar de toekomst.

Facebook
2.9/5
2.9
Apple Store
4/5
4.1
Play Store
4/5
4.0

Start saving

The sooner you start managing your money your way, the sooner you’ll see results. Make your own choices and find what feels good. Sign up and open your account in a heartbeat.

Start saving

The sooner you start managing your money your way, the sooner you’ll see results. Make your own choices and discover what makes you feel good. Register and open your account today.