Kant-en-klare beleggingsplannen

Een goed plan om uw geld vooruit te helpen.

  • Beleg in een klik in een gespreide korf van fondsen.
  • Bouw geleidelijk aan kapitaal op.
  • Start vanaf €2.500 en maandelijks bijstorten kan vanaf €100.
  • Zonder instap- en uitstapkosten.

Periodiek beleggen met een MeDirect Beleggingsplan

Geleidelijk aan kapitaal opbouwen op uw eigen tempo.
Vermijden van slechte timing door automatisch en op regelmatige tijdstippen een vast bedrag te beleggen.
Profiteren van koerschommelingen. U koopt meer voor hetzelfde geld als koersen dalen en omgekeerd koopt u minder als koersen hoog noteren.
Kracht van kapitalisatie. Hoe langer u uw spaargeld kunt beleggen, des te gunstiger voor het resultaat. Een lager bedrag belegd op jongere leeftijd over een lange periode levert meer op dan een hoger bedrag belegd over een kortere periode later.
Word Klant
Bijkomende informatie MeDirect Beleggingsplannen
Via deze Beleggingsplannen biedt MeDirect u een hulpmiddel om in één stap eenvoudig te beleggen in een gespreide korf van fondsen.
Instappen in een Beleggingsplan doet u aan dezelfde voorwaarden als zou u de fondsen één per één kopen, zonder instap- en uitstapkosten.
Een standaard beleggingsplan is een execution-only product waarbij wij u geen gepersonaliseerd advies geven.
Wilt u liever gepersonaliseerd advies over uw beleggersprofiel en dat uw portefeuille wordt opgevolgd door onze experts? Dan kiest u best voor het beleggingsplan 'Volledig beheerd''.
De Beleggingsplannen zijn samengesteld uit fondsen. Fonds is de populaire naam voor ICB (Instelling voor Collectieve Belegging). Een ICB is een instelling die het ingebrachte geld van verschillende beleggers samenbrengt en investeert in diverse beleggingsmogelijkheden, zoals aandelen, obligaties, cash enz. met risicospreiding als gevolg.
U moet steeds de KIID, het prospectus en het jaarverslag doorlezen van de fondsen die in de portefeuilles zijn opgenomen; deze vindt u heel eenvoudig wanneer u een simulatie doet voor een specifieke portefeuille door vervolgens op de naam van het fonds te klikken.
Met een Beleggingsplan mikt u op een potentieel hoger rendement op lange termijn (in onze opinie over minstens 5-10 jaar). Uiteraard zijn er risico’s verbonden aan beleggen en kunnen beleggingsverliezen voorkomen. Een modelportefeuille biedt geen kapitaalgarantie.
Heeft u nog vragen, bekijk dan zeker de categorie ‘Modelportefeuilles’ in onze rubriek ‘Veelgestelde vragen’ of neem contact op met onze klantendienst op het nummer 02 518 0000 of via [email protected]. Zij helpen u graag verder.